22.3.2014

TYTÖN HUONEEN PARIPULPETTI
Olin itse ala-asteikäinen, kun hamstrasin tämän paripulpetin omaan huoneeseeni. Ilmeisesti olen haaveillut omasta perheestä jo nuoresta lähtien, kun säilöin tämän mökillemme omia lapsiani varten (!). Nyt yli viisitoista vuotta myöhemmin on paripulpetti vihdoin oikealla paikallaan, tyttäreni huoneessa ja yllättävän hyväkuntoisena vieläpä. Voisi siihen hieman pellavaöljyä sivellä, jotta pinta saisi hieman kiiltoa, mutta odottakoon se homma jotain kaunista kesäpäivää.

Aiemmin olohuoneen seinää koristaneet Luhta Homen 'linnunpöntöt' nappasin tuohon tytön sängynpäätyyn. Voi että, kun minä tykkään noista vanerisista tavaroista. Verhot ompelin Eurokankaan pilkkukankaasta. Verhot ovat yksinkertaiset, suorakaiteen muotoiset, mutta kangas on kaksinkerroin, jotta kappa pysyisi napakammin suorana. Kuvissa vilahtaa myös valkoinen lipasto, jonka olen kunnostanut pari vuotta sitten. Laatikoiden etureunat maalasin krakeelauslakalla, jolla siihen sai tuon lohkeilevan pinnan. 

Tänään on paistanut aurinko! Teimme aamusta lenkin tässä meidän asuinalueella ja laittelempa kuvia pyörälenkistämme huomenna. Lumen alta on paljastunut myös karu pihamme. Kääks, mikä homma tuolla ulkona vielä odottaa.Pin It!

8 kommenttia:

 1. Tuollaisen kun saisi. Ihana pulpetti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina, pulpetti on kyllä oikea aarre :)

   Poista
 2. Kyllä kannatti säilöä pulpetti! kaunis huone.

  VastaaPoista
 3. Minä klikkailin itseni blogisi lukijaksi:)! Kiva blogi sulla:)!!! Ja ihana pulpetti (näin openakin tuommoisesta olen pitkän aikaa haaveillut):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myös itsellesi, ihana blogi myös sinulla:)!! Mielelläni klikkaudun myös lukijaksesi.

   Poista
 4. Teillä on niin kaunista, en malta odottaa että pääsen "kylään" :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos :) Odotan jo innolla, täällä jo kovasti suunnitellaan, kuinka puen olohuoneen kesään ja pois liikkeen nuo talviset taljat :)

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...