9.3.2014

ARKISTOJEN AARTEITA


Innostuin kaivelemaan albumien kätköistä kuvia vanhoista kodeistamme. Nyt kun keittiöit ovat tapetilla, niin tässäpä sensuroimattomia kuvia ensiasunnostamme, sekä kaksiosta jossa asuimme ennen talonrakennusprojektiamme. Ensiasuntomme keittiö sisälsi avohyllyjä, tankoja, inspiraatiot aika lailla Ikean kuvastosta. Toinen keittiömme oli modernin valkoinen, vaaleine kodinkoneineen. Tykkäsin kyllä molemmista!

Tässäpä ensimmäinen keittiömme.

Sitten toinen keittiömme.

Vanhoja valokuvia katsellessa huomaa varsinkin lasten kasvun. Nyt huomasin yksivuotiaassa tyttäressäni hyvin paljon samoja piirteitä, mitä isoveljellään oli saman ikäisenä. Löytyipä arkistoista jokunen hauska video, sekä muuttuvat hiustyylit. Luulin oikeasti, että tässä ollaan menty samalla tukalla kohta viisi vuotta. Vaan eipä ollakaan.

Matka valokuva-albumien aarteisiin kannattaa aina. Saa nauraa, ihmetellä, muistella, mutta tuntea myös haikeutta. Kylläpä tuli ikävä molempiin koteihin omalla tavallaan.

Pin It!

4 kommenttia:

 1. Teillähän on ollut tyylikkäät keittiöt aikaisemminkin :) Tuossa viimeisessä näyttää olevan samanlaiset kaapin ovet kuin meillä nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiösuunnittelija kiittää :) Viimeisessä keittiössä oli tosiaan vetimettomät ovet ja yläreunassa tuollainen alumiiniura.

   Poista
 2. Kivoja keittiöitä molemmat. Tykkään noista avohyllyistä paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, minä arvasin, että sinä tykkäät! :)

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...