2.3.2014

DIY - HELPPO TYÖPÖYTÄ
Eiliseltä Ikean reissulta tarttui mukaan Lerberg-pukkijalat mustana, sekä kuparisena. Suunnitelmissa on tehdä puulevystä ja kuparijaloista työpöytä meidän makkariin. Mutta eilen saatiin aikaiseksi pitkään haaveissa ollut pojan huoneen työpöytä. Tarvikkeet olivat tosi edulliset, kun pukkijalat maksoivat kahdeksan euroa kipaleelta. Pöytälevy on kokoa 100x60cm ja hintaa sillä oli myöskin kahdeksan euroa. Kasaamiseen tarvitset lisäksi kahdeksan ruuvia. Pukkijaloissa ei ole valmiiksi reikiä, minkä avulla pöytälevy olisi helppo kiinnittää jalkoihin, joten ne jouduimme poraamaan ensin metalliterällä. //
We made this simple Ikea hack table to my son's room yesterday. Supplies: one Linnmon table top and two pairs of Lerberg legs, and some screws.

Pin It!

6 kommenttia:

 1. Onpa kiva pöytä ja edullinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Tuun niin iloiseksi tämmöistä pikku jutuista, että kun vähän näkee vaivaa, saa ihan siistin näköistä ja vielä halvalla! Parasta!

   Poista
 2. Aivan loistava pöytä! Ihana blogi muutenkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kävin myös kuikkimassa blogiisi, tykkäsin!

   Poista
 3. Ai näitä jalkoja saa nykyään myös kuparisena. Kiva! Meillä on valkoiset - voidaan tehdä vaihtoja, jos kyllästymään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kupariset on limited edition, kun kuuluvat Bråkig-sarjaan :) Mutta iso pino oli vielä varaston puolella lauantaina.

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...