13.3.2014

MIELETÖN TUNNE


Olen tässä pari päivää miettynyt bloggaamista, syitä siihen miksi bloggaan ja ylipäänsä ihmetellyt onko tässä mitään järkeä? Aloitin kirjoittamaan raksablogia lokakuussa 2012. Tarkoitukseni oli kirjoittaa muistiinpanoja rakennusajalta, sekä toteuttaa itseäni suunnittelijana ja olihan tämä sellainen henkireikä kotiäidille. Mietin ihan tosissani, että otan vähän etäisyyttä bloggaamiseen, kunnes maailma päättikin näyttää toisin. Latasin nimittäin pari iltaa sitten kuvia Styleroomiin ja tänään oli stailaamani kuva makuuhuoneestamme Styleroomin facebook-sivujen bannerissa!!! Ihan mieletön tunne, ei voi kun kiittää. 

Kuvakaappaus täältä.

Minut löytää Styleroomista nimellä EmiliaKareninaToinen taputusten aiheinen juttu on se, että Savon Sanomat tulee kirjoittamaan meidän kodista juttua Koti&Asuminen -liitteeseen ensi viikolla. (Tästä kiitos kuuluu myös Marjukkalle, joka vilpittömästi vinkkasi blogiani toimittajalle, kiitos!) Jottei kevät menisi ihan tylsäksi, lähden työmatkalle Vilnaan, Liettuaan kahdeksi viikoksi huhtikuussa. Pääsen sinne tekemään uuden myymälän esillepanoja ja minun vastuullani on nuorten vaatteiden osasto H&M:llä. Luvassa siis aurinkoisia matkakuvia Baltiasta! 

Suuri kiitos kaikille uusille lukijoille, jotka olette löytäneet blogiini. Jos en joka päivä jaksa kirjoittaa, niin yritän joka kolmas, tai neljäs :) Kiitos, kun olette, inspiroitte minua. Minut löytää myös Instagramista, jossa muuten vilahtaa uusin sisustusostos, eli ruokapöydän päälle valitsemani lamppu. Kuviin pääset tästä.

Hauskaa huomista! Minulla on ollut ihan perjantaifiilis koko päivän. Huomenna on vielä kuitenkin kuuteen meno töihin, kääks!
Pin It!

12 kommenttia:

 1. Wautsi, sinähän oot kohta ihan julkkis! :D

  Ja keittiön lamppu on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikki! Keittiön lamppu on jo saanut uuden nimen, se on käpy.

   Poista
 2. Mä en tajuu, miten sun duunissa voi JOUTUA menemään kuudeksi töihin..! Äiti apua... Rentouttavaa viikonloppua :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan omasta tahdosta vielä menin, mikäs sen mukavampaa kun päästä perjantaina jo kahdelta kotiin :)

   Poista
  2. Totta toinen puoli ;) (En kyllä pystyisi, en)

   Poista
 3. Upea juttu! Teillä on niin kaunis koti, että vähintäänkin ansaitsee päästä StyleRoomin banneriin - saatika Savon Sanomiin! :)

  VastaaPoista
 4. Samassa bannerissa näyttää olevan myös minun kuvani :)
  Olipa kiva löytö tämä blogisi! Pitääkin tutustua kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulen illalla vastavierailulle, kunhan saan omaa aikaa koneella uudestaan, sinulla on ihan mielettömän inspiroiva blogi :)

   Poista
 5. Itse olen miettinyt omaa bloggaamistani moneen kertaan. Tai sen lopettamista. Aina vaan jostakin tulee sellainen motivaatiopaukku jatkaa hommaa. Sinä olet ansainnut oman motivaatiopaukkusi, teillä on upea koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kannustuksesta Venla. Viime aikoina on tullut mietittyä miten ihmiset löytävät blogiin nyt, kun talo on valmis. Eniten tukea ja kommentteja olisi tarvinnut rakennusaikana. Talonrakennus on iso projekti, josta sisustus on kuitenkin vain murto-osa. Mutta niin kai se menee. Sisustus kiinnostaa, laudanpätkät ja harkot ei :P

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...