18.3.2014

OLOHUONE │RUOKAILUTILA


Tänään meillä kävi Savon Sanomien toimittaja tekemässä juttua kodistamme. Takana parin päivän siivous, tavaranhakukeikka Kiuruvedelle, erinäisten keskeneräisten asioiden loppuunvienti, kuten nojatuolien verhoilu, olohuoneen pöydän askartelu kuormalavasta, sekä tytön huoneen verhojen ompelu. Kaikki tämä työ kiteytyi tuohon puolistoista tuntiseen, kun suu vaahdossa esittelin kotiamme. Nyt nautin hetken, kun koti on siisti ja nostan jalat tuohon sohvapöydälle, ah. Toivottavasti inspiroidutte näistä kuvista olohuoneestamme ja ruokailutilastamme. Itse ainakin olen ihan ällikällä lyöty siitä, miten kiva tuli tuosta kuormalavasta tehdystä pöydästä. Rakas mieheni sen väkersi pihamaalla lojuneesta lavasta ohjeideni mukaan. On se etevä.
Sitten pieni kurkistus makkariin ja kuinka olen asetellut sinne tuomani aarteet. Pian esittelen myös tyttären huoneen paripulpetin, nopeimmat voivat käydä kurkkaamassa kuvan Instagramissa. Myös pojan huoneesta on tulossa oma postauksensa.


Aurinkoista viikkoa toivottelee Valontalon Emilia!
Pin It!

15 kommenttia:

 1. Siis tosi nättiä! <3 Kyllä kelpaa ihastella lauantaina lehtijuttua (ilmestyyhän juttu nyt lauantaina?)

  Tuo sohvapöytä on ihana ja nuo nojatuolit täydellisiä sen kaverina. Tykkään kovasti siitä, miten olette sisustaneet upouuden kodin - ihanaa, että olette tuoneet sinne vanhoja tavaroita. Tekee kodista heti mielenkiintoisemman ja uniikin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS Marjukka! Ei tule juttu vielä lauantaina :( Menee jemmaan ja tulee vähän myöhemmin. Mutta ilmottelen kovaan ääneen kunhan tulee ulos. Sitä kun on kaiken tällaisen romun rakastaja, niin väistämättäkin tulee kerroksellisuutta kotiin ja pelkällä uudella sisustaminen on loppujen lopuksi aika kolkkoa.

   Poista
 2. Hienon sohvapöydän on miehesi tekaissut. Ruutulakanat on mun tän hetken lempparit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna. Välitän kehut eteenpäin :) ja ruutulakanat on ihanan raikkaat!

   Poista
 3. Ihanat Valon Talon -säteet tuossa viimeisessä kuvassa :)

  Meillekin pitäisi varmaan saada joku kuvaamaan tätä taloa, niin saisi AIKAISEKSI jotain järkevää. On nimittäin aika moni juttu v a i h e e s s a.. Että aika hyvän sisustusmotivaattorin sait tästä lehtijutusta. Tai siis varmasti motivaatiota olisi muutenkin, mutta siis moni asia nytkähti varmasti eteenpäin. Ihanan näköistä :)

  ..ja aloin muuten kahdeksi sekunniksi jo miettimään, olisiko meillä jotain vastaavaa roskalavapöytää, mutta sitten näin sieluni silmin kiipeilijätyttöjeni rullaavan sitä pitkin käytävää, joten taidanpa antaa haaveilun odottaa vielä pari vuotta.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hyvä motivaattori tosiaan ja nyt on lekoisa olla kotona kun ei niin moni asia ole keskeneräinen. Meillä on lukittavat pyörät tuossa alla, ei pääse lapset työntelemään :D

   Poista
  2. No niin minäkin ajattelin, mutta mielikuva oli siitä huolimatta valmis ;)

   Poista
 4. Ihania kuvia ja niin kaunista! Minäkin olen yrittänyt isännältä aikaisemmin ruinata kuormalava-pöytää, mutta ei ole tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Pitää teidänkin saaha joku motivaattori (kuten juhlat?) että saat siipan tekemään unelmien pöydän. ;)

   Poista
 5. On kyllä nätti tuo olkkarin pöytä :) Ja muutenkin niin kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kielo! Halvaksi tuli tuo pöytä, suosittelen :)

   Poista
 6. Upeita kuvia <3 Olkkarin pöytä WAU, kaikki sointuu niin kauniisti yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marit. Tykkään miten puu on harmaantunut kauniisti tuossa pöydässä. Ja miten tykkäänkään lasista, vaaleanpunaisesta ja hopeasta! Kevät<3

   Poista
 7. Kivasti tuo rouheutta tuo lava! Meillekin olen vastaavaa mietiskellyt, mutta en keksi, missä sen paikka voisi olla - U:n mallinen sohva on siitä höpö, ettei sen eteen käy juuri mikään isompi taso. :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rouhea on just oikea sana. U-mallisen sohvan kanssa toimii kyllä pyöreä pöytä mainiosti, miten ois renkaat pyöreän puunkannon alle. Sellainenkin ois ihana tehdä :)

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...