20.3.2014

KUVIA POJAN HUONEESTA


Tässä huoneessa asustaa ihana poikani, oikea herra Hurmuri, jonka lempiväri sattuu olemaan keltainen. Hän rakastaa salaattia ja keräilee kaikkea mahdollista Angry Birds -kamaa ja on nykylasten tavoin todella hyvä pelaamaan kaikenlaisia mobiilipelejä. Tämä pikkumies sai valita huoneensa tapetin itse, tosin annoin kyllä pari vaihtoehtoa ennen sitä. Seinälle päätyi MissPrintin Mountains Sunrise -tapetti, joka sattuu olemaan talomme räväkin yksityiskohta. Sängyn vierelle halusin avohyllyjä ja esille on päässyt muun muassa kummitädiltä lahjaksi saadut Astrid Lindgrenin romaanit. Miten mainiosti kansien värit sopivat huoneen värien kanssa! Myös toisilta kummeilta lahjaksi saadut Conversen tennarit odottavat käyttöönottoa paraatipaikalla. Toivottavasti mahtuvat vielä tänä keväänä jalkaan. Vanhan karttapallon lainasin kotoani kuvauksia varten (taas värien takia), toivottavasti ei ihan heti tarvitse palauttaa, ollaan nimittäin etsitty maapallolta Suomi melkein joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Työpöydän päällä komeilee vanha antiikkinen puhelin, joka on oikeasti ollut meillä kotona käytössä, kun olin lapsi. Nyt sillä on soiteltu Joulupukille ja Afrikkaan saakka. Seinään nojailee Polkkajamin kaunis juliste Talviuniset, jonka kävin ostamassa Kuopiolaisesta Daiga Daiga Duu -liikkeestä. Pojan tulitikuista askartelema taulu kehystettiin myös. Vielä olisi edessä verhojen ompelu (siis kunhan oikea kangas löytyy), sekä vaatehuoneen liukuoven valmistus. Projekti on ollut hiukan jäissä, kun oikeanlaisia kiskoja ei ole vielä löytynyt. 

Pin It!

16 kommenttia:

 1. Huikean hieno tapetti, pojallasi on hyvä maku :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva huone ja tapetti :)
  Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Oikein rentouttavaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti Jenna! Se on oikein raikas ja graafinen!

   Poista
 4. Voi kun on tyylikäs huone herralla. Makee tuo tapetti ja ihanasti sopii kaikki värit yhteen toistensa kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, yhtä paljon räväkkyyttä on huoneen väreissä, kuin pikkumiehessä itsessään.

   Poista
 5. Kyllä on pojallasi hieno huone. Tuo tapetti on kyllä kiva!
  kotihiirivarvikossa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru ja kiitos blogivinkistä, tulen tutustumisreissulle :)

   Poista
 6. Onpa hieno tuo tapetti. Sitten joskus kun ehkä unelmiemme talo valmistuu, haluan lasten huoneisiin jotain kivaa tapettia yhdelle seinälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Scilla, kaikkien ihanien tapettien keskeltä on kyllä rankkaa valita se yksi, mutta on kyllä onnistunut valinta pojalta tämä vuoristotapetti :)

   Poista
 7. Hauskaa, suunnittelen poikani huoneeseen valmistuvaan taloomme juuri samaa tapettia, ja keittiön välitilaan on tulossa samaa laattaa kuin teillä :). Ja vasta olen lukenut pari postaustasi!

  Mutta kerrohan, mitä maalisävyä olet käyttänyt tuon tapetin kanssa seinässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hullua! Mutta oikein hyviä valintoja. Meillä on sisäseinien maalisävynä Tikkurilan paperi F487 . Tapetti on kermanvalkoinen pohjasävyltään, joten se on hieman tummempi kuin seinät vieressä. Värisävyt ei kuitenkaan oo ollu ristiriidassa.

   Poista
 8. Samaa tapettia mä oon miettiny lasten huoneeseen. Mutta kerros..mistä toi kattolamppu on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nina! Valaisin on Ikean Hektar :) Kiva, jos tykkäät tapetista, toimii varmasti hyvin lastenhuoneessa.

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...