26.2.2014

VALAISTUKSEN MERKITYS


Ennen │Jälkeen   

Valo on tärkeä osa kodin sisustusta. Valolla voi viimeistellä, korostaa, sävyttää, luoda tunnelmaa, sekä tuoda esiin muun muassa kolmiulotteisuutta. Saimme tällä viikolla asennettua keittiön ja kodinhoitohuoneen välitilaan led-nauhat. Nauha kiinnitettiin valkoisen L-listan avulla kaapistojen alle. Niin, oletteko huomanneet, että meillä on välitilassa tuollainen timanttinen, kolmiulotteinen laatta? Se on Laattapisteen Ev Diamond White, joka pääsee nyt vihdoin oikeuksiinsa. Tykkään pinnan muodoista ja geometrisesta kuvioinnista. Valon avulla laatan kuvionti tulee vielä paremmin esiin, vai mitä? 
Lupailen tässä vielä ennakkoon, että isompi keittiöpostaus tulossa piakkoin. Odotan, että aurinko paistaa samoin kuin tänään, niin saisi hieman valoisampia kuvia, ei tarttis photoshopata niin paljoa.

Valoisia päiviä!
Pin It!

12 kommenttia:

 1. Valolla tosiaan on uso merkitys. Keittiö näyttää todella hyvälle ja nuo laatat? on super <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anana! Kyllä nyt näkee myös työskennellä, kun on valoa tiskialtaan yllä.

   Poista
 2. Mahtavasti tulee laatan kuviot/muodot nyt esiin. Meilläkin on lednauha ostettuna mutta ei ole vielä asennettuna. Onko teillä nauha erillisessä listassa vai miten kiinnititte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L-lista on ruuveilla kiinni yläkaapin pohjassa ja lednauhan tarrapinta on kiinnitetty listaan kiinni. Nyt ei näy se nauhan pistemäinen valaistus, kun on listanpätkä edessä :)

   Poista
 3. Tämä laatta on niiiiin hieno! Ehkä hienoin, jonka olen koskaan nähnyt. :) Niin ja valaistus muuttaa tiloja huikeasti. Mekin vaihdettiin kylppäristä ja kodarista kamalat plafondit vähän kivempiin valaisimiin, niin johan alkoi meininki muuttua!

  Hei, laitoin sinulle eilen viesti FB:ssä onkohan tullut perille? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjukka. Hyvä, kun vinkkasit viestistä, oli muut-kansiossa, enkä olisi varmaankaan huomannut. Meillä oli kodarissa raksan jäljiltä joku kellertävä lamppu ja oli muuten aika pian pakko vaihtaa se sinertävään, sillä huone näytti ihan kellarilta ennen sitä. Valolla on tosiaan iso merkitys, varsinkin tunnelmaan.

   Poista
 4. Oooooo, I love the splashback! And what a beautiful blog, I discovered it today and will be back :) /Niki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much Niki. I'm honoured :)

   Poista
 5. Ai hitsi!! Multa on toi makea laatta mennyt ihan ohi!!! :o Onneksi saitte valot ja minä valaistumisen! Olet kyllä mieletön sisustaja ♥ Tuntuuko muuten siltä, että on liian kirkasta? Kun oltiin jo niin totuttu kännykän taskulamppuun, tuntuu yht´äkkiä valaistus jotenkin voimakkaalta. Varmasti ihan oikeanlainen, mutta minkäs mörrimöykky luonteelleen mahtaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Henna. Ai, että ! Tuntui todellakin siltä, että on liian kirkasta, varsinkin kun työmaavalot vaihtuivat kattospotteihin ja välitilaan sai tuon kirkkaan LEDnauhan. Vähän sama fiilis kun sai jonkun raksahomman valmiiksi. Tuommonenko-siitä-sitten-tuli fiilis iskee ensimmäisenä, mutta kaikkeen tottuu ajan kanssa :D

   Poista
 6. Heippa! me ollaankin "tuttuja" jo instagramin puolelta. Eksyin blogiisi ja kauniita kuvia löysin! Muutenkin kivalta näyttää blogi! Ihana tuo välitilan laatta.. Mitä ja mistä se on ? :) Meillä olisi välitila parasta aikaa vaihdossa, mutta vielä mietinnässä tulisiko lasi vai laatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu! Kiva kun eksyit, minäkin olen blogiasi lueskellut :) Välitilassa on Laattapisteen Ev Diamond White. On muuten aika iso laatta 33,3x100 cm. Laatta on ihana, suosittelen!

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...