6.10.2013

TYHJÄ TILA


Mies teki hirmuisen urakan ja siivosi viikonlopun aikana kaikki rakennusromut pois tieltä, sillä huomenna alkaa tapahtumaan. Paikalle talsii kauan odotettu tasoitusukko, ilmalämpöpumpun asentaja, appiukko, ukki, sekä Kvikin myyjä tarkistamaan keittiön ja kodinhoitohuoneen mitat. Mutta oli meillä ihmettelemistä, kun tilaa tuli kuin tyhjästä. Tytär pisti melkein tanssiksi, kun sai vihdoin tepastella huoneesta toiseen. Illalla keitettiin ihan munkkikahvit väliseinien valmistumisen johdosta. Fiilikset siis katossa!

Pin It!

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia :) Ootte työ jo pitkällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva nähdä miten tilat valmistuu ja mulla alkaa oikeesti olemaan olo, että eihän tässä enää kauan mee. Kohtahan tässä päästään asentamaan keittiötä tai paneloimaan saunaa. Siis ihanaa! Uskallan ehkä tilata lastenhuoneen tapetitkin :)

   Poista
 2. Hyvältä (ja siistiltä) näyttää :) ! Samoissa mennään täälläkin - kalustemittoja otetaan ensi maanantaina ja nyt on ekat seinät saaneet tasoitetta ja pohjamaalia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa (ja näyttää) hyvältä. Rakentajan arki on todellisuudessa tätä, että paikalle ei tänään saapunut tasoiteukkoa, eikä kvikin myyjää, eikä ilmalämpöpumpun asentajaa. Sähkömies kuitenkin kävi, viikon myöhässä ! Jospa ne huomenna tulis, niin päästäs mekin pian maalaushommiin :)

   Poista
 3. onko teillä vielää tietoa millon pääsette kamoja kantamaan sisään ja asettumaan aloilleen? hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiveena olisi päästä tammikuussa muuttohommiin :)

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...