13.10.2013

KUMPI JA KAMPI


Kaksi saunaa miellyttää minua tällä hetkellä. Toinen on Kokkolan Asuntomessuilta vuodelta 2011, toinen on löytö Pinterestistä, jos joku omistaa kuvan saunan, voi ilmoittautua. (Jälkihuomautus! Ihmeellisen sattuman kautta, saunan suunnittelija eksyi blogiini, hänen kommettinsa voit löytää alta, kiitos inspiraatiosta Netta-Natalia.)

Mustat seinät, lämpöpuiset lauteet.
Harmaat seinät, vaaleat haapalauteet.Joko arvaatte kummasta diggaan ihan inasen enemmän :) ?


Pin It!

10 kommenttia:

 1. Mihin mun aiempi kommentti katosi?
  Minua miellyttää todella paljon vaaleat haapalaudat, mutta muuten tuo kokonaisuus on minun makuuni jotenkin kylmä. Itse valitsisin varmaan alemman kuvan lauteet ja ylemmän tummemmat seinät :) Sä olet varmaan valinnut ton alemman.. oiskohan niin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olenkin yrittänyt puhua miestäni ympäri juurikin ihan vaaleisiin lauteisiin ja mustiin seiniin, mutta ei mene läpi. Joten tässä on ne toisiksi parhaimmat vaihtoehdot ja kyllä alempi on mieluisampi... Lämpöä hailakkaan saunan väritykseen voisi tuoda tummemmalla katolla, jossa olisi ruskehtavan harmaa sävy...sekä lämpimän harmaalla lattialaatalla. Kiukaan taakse valkoinen kivi, ehkä?

   Poista
 2. Alempi on varmaan sun suosikki, jos ajattelen sitä sun kylppärisuunnitelmaa :) Alempaa kannatan! Meillä tulee tuo 'Maijun' kommentissa oleva savusaunan tummat seinät ja vaaleat haapalaudat, kun se sopii tähän vanhaan lookiin, joka täällä toistuu vähän joka paikassa. Onkohan olemassa vielä jotain vaaleampaa kuin haapa? Oletko bongannut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alempi sauna jatkaisi hyvin kylpyhuoneen värimaailmaa ja haapalauteet on minun suosikkini. En tiedä vaaleampaa, ehkä koivu? Tehdäänkö siitä lauteita?

   Poista
 3. Itse ainakin tykkäilen heti tuosta alemmasta kuvasta, veikkaan sitä siis :) Heitin sinulle haasteen omassa blogissani, nappaa jos innostut/ehdit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkasit oikein! Kiitos haasteesta, minua nauratti erityisesti tuo viimeisin päivityksesi, No thanks -tuotteista. En ymmärrä String-hyllyä, enkä sitä miksi sama olohuoneen Hay Tray-pöytä on pakko omistaa. Yritän vastata haasteeseen, kiitos :)

   Poista
 4. Mullakin tuli ihan selkeästi mieleen, että tuo alempi vaihtoehto on ihan selvästi sun juttu :). Minustakin se on kokonaisuutena tosi kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kyllä me taidetaan tuohon vaalean saunan suuntaan lähteä. Koko talo kulkeekin sitten tässä väriskaalassa. Mutta eikai se haittaan :)

   Poista
 5. Ekysin sun blogiin kun googlettelin seinätekstiilejä ja jäin sitte selailemaan blogiasi. Ja koska käskit alemman kuvan saunan omistajaa ilmoittautumaan, niin HEP HEP! :D Tai itseasiassa sauna ei ole mun, vaan äitini sauna jonka oon suunnitellut ja joskus aikoinani blogissani esitellyt :) Hauska sattuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika siisti sattuma! Hyvä, hyvä! Ja suuri kiitos inspiraatiosta, päivitän saunan suunnittelijan hetimiten :)

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...