9.10.2013

"TULKOON VALO!"


Ja Valo tuli!

Katsokaa tuota valon määrää, minkä pelkkä tasoite jo antaa. Kaunista. Tänään meillä on rakennettu takaterassia ja keittiön ja kodinhoitohuoneen kalustemitat on tarkistettu. Kodariin jouduttiin vaihtamaan yksi nelikymppinen kaappi viisikymppiseksi, jotta jakotukki mahtuu varmasti sen sisälle. Samalla allaskaappi kaventui viiskymppiseksi. Mutta ei sen suurempia muutoksia, onneksi. Minä olen ollut tarjoushaukkana liikenteessä ja metsästänyt laattoja. Hieman meni yläkanttiin nuo laattavalinnat (ihan vähän vaan), joten kävin jo vähän kiertelemässä rautakauppoja, jos jostain sais valkoisen kiiltävän laatan todella edulliseen hintaan. 

Seiniin on vedetty pohjatasoite, joka kuivuu noin viikon. Sen jälkeen pintaan laitetaan pintatasoite, jonka jälkeen päästään pohjamaalaamaan. Kuivumista odotellessa aloitetaan saunaprojektia, jatketaan terassin tekoa ja asennetaan ikkunalautoja. Kaikkia pintamateriaaleja on lupa alkaa haalimaan (ja kirjoittaja hieroo tyytyväisenä käsiään). Vihdoin!
Pin It!

6 kommenttia:

 1. Oi oi, onpas valoisaa! Tosi kiva tuo teidän viisto sisäkatto. Meilläkin on hakusessa nyt edulliset eteislaatat kun kylppärin lattiaan meni muutama euro enemmän kuin oli tarkoitus... Onneksi saatiin seinälaatta edullisesti Laattapisteestä. Oli muuten valkoista kiiltävää 25x40 cm, hintaa 10,90€/m2. Eli kannattaa tarkastaa Laattapiste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä!!! Lauantaina huutaa Toytotani armoa, kun kurvaan rautakaupasta toiseen - jälleen :)

   Poista
 2. Onpa valoisan ja niin paljon valmiimman näköistä....ja peukku haalimisen ihanuudelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee kiitti. Toivottavasti haaliminen ei ala stressaamaan. Ma-ti sais olla kylppärin seinälaatat jo tontilla... Kiirehän tässä melkein tulee :)

   Poista
 3. Kyllä on kaunista! Kovasti odotan tätä vaihetta omallakin raksalla, myös tuota lupa haalia -osuutta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tulee! Tuntuu, että tuo pimeä vaihe, kaikki mahdolliset ilmastointien viennit väliseinien rakennukseen kestivät ikuisuuden. Nyt rulla pyörii nopealla tahdilla! Huomenna laattojen haalinta alkaa :)

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...