16.10.2013

ONPAS LIIKENNETTÄ


Heippa vaan kaikille lukijoille siellä!

Blogissani ramppaa hirveästi porukkaa ja uusia tykkäjiä on ilmestynyt tiuhaan tahtiin Facebookiin, siitä kiitos ja kumarrus. Kiitos myös uusille bloggaajille, jotka ovat lisänneet linkkini blogiinsa. Kommentteja saa jättää ja pitää, en tiedä miksi kommentin jättäminen blogiin on paljon suuremman kynnyksen takana, kuin esimerkiksi tuntemattoman seinälle facebookissa. Tämän kynnyksen rikkomiseksi olen yrittänyt keksiä ratkaisuja, mutten oikein tiedä mitä - jos jollain on nero idea vuorovaikutuksen lisäämiseksi, saa huutaa. Mietin jo, pitääkö asentaa  tykkää-nappula tänne bloggeriinkin, muttei se ole kovin suurta innostusta herättänyt tuolla facebookin puolellakaan. Sitten tulin tulokseen, että juttuni ovat niin ala-arvoisen mielenkiinnottomia, ettei kukaan  tykkää. Mutta eikai se niin voi olla. Olkoon asia niin, tai näin nöyrin kiitos lukijoilleni, vakkarikommentoijille (nostan teille hattua) ja muuten vain blogiani seuraaville. Voit siis kirjautua lukijakseni sivun alareunassa Bloggerin käyttäjäraadissa, vaihtoehtoisesti voit seurata Valontalo-blogia Facebookissa, tai klikkautua lukijaksi Bloglovinissa, tai Blogilistalla. Latailen myös silloin tällöin kuvia Instagramiin. Innostun varmaan kuvailemaan vielä enemmän, kunhan asetumme aloillemme uuteen kotiin. Minulta löytyy myös inspiraatiokuvia sisustukseen Pinterest-tilistäni, sinne löydät linkit blogin vasemmasta sivupalkista.

Millä hakusanoilla blogiini löydetään? Suosituimmat googlen hakusanat ovat olleet: Valontalo (798 kertaa), Emilia Knuutinen (194 kertaa), Kannustalo Harmaja (25 kertaa),  makuuhuoneen sisustus ( 17 kertaa), sisustustrendit 2014 ( 17 kertaa). Hauskin hakusana ikinä on mielestäni ollut talviasuttava työmaakoppi. Kaikille vaan tiedoksi, en aio asua talvella työmaakopissa, vaikka kuinka vaatisitte.

Kuva, jonka avulla blogiini on tultu todella monta kertaa löytyy tästä tekstistä. Tanskalaisen lankkulattian valmistaja Dinesen on siis onnistunut mainoskuvissaan. Klikatuimmat tekstit blogissani ovat olleet Galleria (403 näyttöä), Asuntomessujen parhaimmat (309 näyttöä) ja Makuuhuoneen sisustus (283 näyttöä). Eniten vierailijoita blogissani on ollut Suomesta, Yhdysvalloista ja Venäjältä.

Sosiaalisen median voima on valtava. Sen saimme taas hämmästykseksemme todeta, kun siskoni julkaisi muotinäytöstään mainostavan videon viime viikolla. Yön aikana videota oli katsottu yhtä monta kertaa kuin mitä blogiini on kertynyt sivunäyttöjä puolen vuoden aikana. Mahtavaa! Kaikki Helsingin päässä asuvat tutut ja lukijat, kurkatkaahan siskoni video, jonka lopussa speksit missä muotinäytös ja Emiisa F. designin lanseeraus tapahtuu!


Pin It!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...