2.10.2013

Luovuus kunniaan!

Rakentamisessa ollaan siinä vaiheessa, että ensi viikolla meille tulee "tasoiteukko". Näitä epävirallisen virallisia rakennusukkoja vaan riittää. Eli tämä ukko tulee kuulemma roiskimaan tasoitetta meidän väliseiniin ja se jos mikä on huippua! Päästään nimittäin pian maalaamaan.

Kotona keskustelut alkavat nykyään useimmiten näin: "Sit, kun me muutetaan...", tai "Sit, kun asutaan..." Ja näitä keskusteluja on paljon! Lähinnä haaveillaan yhteisistä viikonlopuista, että ollaan saman katon alla koko perhe, laitetaan ruokaa yhdessä, leikitään lasten kanssa, saunotaan, lämmitetään takkaa! Voi, kun on kova ikävä leppoisia sunnuntai-aamuja kera kahvin ja croisanttien. Tai niitä koko perheen yhteisiä uimareissuja. Tämä projekti on kestänyt kohta vuoden ja siltä se tuntuukin. Mutta hei, älkää käsittäkö väärin, en tarkoita että rakentaminen ahdistaa, vaan  lähinnä kaipaan yhteistä aikaa oman perheen kanssa. Onneksi saamme olla yhdessä edes sen hetkisen, tontilla. 


Tässä luovan poikani kätten töitä, Robotti Ruttusia.
Rakennusukko ja Tuttiprinsessa.

Nurkkalaudat paikoillaan.

Nurkkalaudat.

Ruokailutila.

Veli lapsineen kävi ihmettelemässä touhujamme.
Näkymä kodinhoitohuoneesta ruokailutilaan.

Kuvat ovat vähän vanhoja, mutta toivon hartaasti, että ehtisin napsimaan lisää viikonloppuna. On mulla yks, jos toinenkin postaus mielessä. Sain muun muassa Kähmäräpälältä kivan haasteen, johon aion vastata ja lauantaina aion lähteä etsimään pintamateriaaleja koko taloon. Siitä saakin muhkean postauksen sitten ensi viikolla!

Mukavaa viikon puoliväliä kaikille ;)

EmiliaPin It!

2 kommenttia:

  1. Voih minullakin ikävä vaan niitä ihania rauhallisia ja HILJAISIA aamuja kotona❤ täällä ei tiedetä sanaa hiljaisuus... On kyllä projekti siellä edenny jo pitkälle! Työn iloa!😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vain uskoa millaista meteliä siellä riittää kaikkialla! Projektissa ollaan hyvällä mallilla, tänään saatiin väliseinät valmiiksi :) Iso halaus, Nora!

      Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...