12.8.2013

P*I*N*T*A*M*A*T*E*R*I*A*A*L*I*TValontalo: keittiöKokosin yhteen ne pintamateriaalit, jotka ovat tällä hetkellä tulossa meidän keittiöön. Matkan varrella mieli muuttuu (ja monesti!), mutta pidätän oikeudet muutoksiin. Tyhjennän siis ajatukseni sisustusprosessista tähän näin. Meillehän tulee Kvikin keittiö korkeakiiltoisilla Mano-ovilla. Saarekkeen liesituuletin on myös hakusessa. Olen haaveillut siihen valkoista putkea, kuten tämä Falmecin Polar Light.


Falmec Polar Light, valkoinen saarekeliesituuletin.

Keittiön kalustettu seinä maalattaisiin saven sävyllä, yksi hyvä sävyvaihtoehto on Tikkurilan Pro Grey värikartan 1902. Välitilaa tulisi koristamaan Laattapisteen kolmiulotteinen seinälaatta Ev Diamond White, joka valaistaisiin led-nauhalla kaapistojen alta. Vielä on päättämättä talon pääasiallinen lattiamateriaali. Mieluisimpana vaihtoehtona on Värisilmän Polarwood saarniparketti. Jos valitsemme parketin, pitäisi vielä kokeilla miten keittiön taso, Light Oak mätsää parketin kanssa. Parketin sävyyn tulisi etsiä myös sopiva lattialaatta, jota meille on tulossa eteiseen ja keittiöön. Kuvassa yllä on yksi vaihtoehto, harmaa PPA Zeus Kinz, 30x30 lattialaatta, joka löytyy myös Laattapisteen valikoimista. Kodinkoneet meille on tulossa Whirlpoolilta. Paketin voit kurkata täältä.


Polarwood Saarni Nature White Matt


Pin It!

2 kommenttia:

 1. Hyvät ideat teidän keittiöön! Harmaa laatta näyttää tosi hyvältä. Ja liesituuletin! Meille tuli sementti/betoni-sävyiset lattialaatat (Les Dalles/ Gris) Pukkilasta, vähän beigeen vivahtavat, ei niin harmaat kuin suunnitelma oli. Pinta ja muoto on onneksi ihanasti betonin oloinen, siksi valitisn ne. Nyt sitten struktuuriseinäpinnoitteen värejä työstämään. Täytyy varmaan taas kokeilla sekoittaa kahta pinnoitesävyä keskenään, että saa oikeen sävyn. On tää tarkkaa :D harmaan sävyt ei ole kovin helppoja. Tikkurilalla on Tunto-struktuuripinnoite, jota ajattelin kokeilla, kun on edullisempi kuin Decos(Decos -pinnoitteista inspiroitunena, mutta tiukan budjetin ikeessä).
  Nyt inspiroiduin asuntomessukuvistasi, avoräystäät! Sopii meidän kummitustaloon. Nyt menee terassien valaistussuunnitelma uusiksi. Toivottavasti timpurimieheni on samaa mieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas tyylikkäät laatat teille tulossa, kävin kurkkaamassa. Voi, ne harmaan sävyt saa aikaan harmaita hiuksia, ei todellaakaan helppoa. Eikun Tunto-maalia pintaan, niillä saa hienoja pintoja aikaan!

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...