17.3.2013

T*U*N*T*O*K*I*V*I

Innostuin tutkimaan aiemmin blogissa esittelemääni Kokkolan asuntomessuilla nähtyä Linnatulen takkaa Iso Johannes. Siinä on niin hieno pinta ja väritys, että oli ihan pakko googlettaa. Eksyin sitten lopulta Tikkurilan sivuille tutkimaan Tunto Kivi -struktuuripinnoitetta. Haaveilen, että sitä voisi laittaa takan takana olevaan seinään tämän tyylisesti. Kuvat lainattu täältä.

Olisi hienoa saada kotiin seinä, jossa olisi jotain käsin kosketeltavaa. Toivottavasti ymmärrätte mitä yritän sanoa. Materiaalien tunnulla on minulle paljon merkitystä; olen siis sellainen hypistelijä, joka mielellään tunnustelee vaatteita kaupassa ja silittelee ajan patinoimia kiviseiniä ohi kävellessään. En tietysti aina, mutta joskus :). Kiven tuntu ja mattapinta toimisivat hyvänä vastakohtana kaakeloidulle kiiltävälle takalle. Alemassa kuvassa esiintyvän struktuuripinnoitteen värikin on kiva. Mikähän se on tästä värikartasta. Olisiko Ametriini...

Onkohan kellään kokemusta tuotteesta? Soveltuuko pinnoite takan taakse tehosteeksi, kun tuotteen lämmönsieto on +80 astetta? Kiitos jo etukäteen.Pin It!

3 kommenttia:

 1. Tulenpa kirjoittelemaan vielä tännekin. Tuosta 80 asteen lämmönkestosta, kuulema ainoastaan takan luukun ympärystössä, muutaman sentin alueella lämpötila nousee yli 80 asteen. Joten taustaseinällä ei varmasti pitäisi olla mitään ongelmaa sen suhteen!
  Oikein hyviä suunnitelmia sulle!!

  VastaaPoista
 2. Mekin etsimme takkaseinustalle jotain tehostetta, tällä hetkellä meillä on siellä maalattavaa tapettia ja hyvin on pysynyt eikä lähpötila tosiaan nouse kuumaksi. Tapetti toimii hyvin ja seinän sävy on samaa kuin muuallakin, mutta ehkä laitamme sinne jotain kiveä tms. ikäänkuin "muurimaisesti". Tuohon mainitsemmais pinnoitteeseen täytyy ehdottomasti tutustua tarkemmin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastauksestasi Esmeralda! Toivottavasti pinnoittaminen onnistuisi tämmöiseltä amatööriltä, opetusvideo saa levittämisen näyttämään helpolta.

  Hei SanMa! Juuri ns. muurimaisesti, jotta takka oikein pompsahtaisi seinästä, ollen huoneen kiintopiste. Olisi kiva nähdä livenä Tunto Kivestä toteutettuja kohteita. Ehkä tyydyn käymään lähimmässä maaliliikkeessä katsomassa mitä sieltä löytyy :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...