26.8.2013

KIITOS JA TUNNUSTUSSain kauan aikaa sitten Maikinkontin Maikilta blogitunnustuksen ja kiitollisuudesta häkeltyneenä jätin asian hautumaan (toisin sanoen unohdin), kunnes vihdoin minulle tuli suuri tarve antaa lahja eteenpäin. Olen saanut viimeisen puolen vuoden aikana kurkkia Teidän bloggaajien mielenkiintoisiin elämäntapahtumiin, seurata monen alkavaa ja päättyvää talonrakennusprojektia, lukea inspiroivia sisustusjuttuja ja kuinka superkiitollinen olenkaan näistä kaikista 28 000 klikkauksesta, jotka olen näiltä yhdeksältä kuukaudelta täällä blogosfäärissä saanut. Vaikka asiani ovat usein olleet pelkkää rakennushöpötystä, niin silti kiinnostuneita riittää. Kävijoitä jopa Arabiemiirikunnista (miten pitkä sana!) asti. Isoin kiitos kuitenkin lähtee minun lempparikommentoijille. Mikään ei ole mukavampaa,  kuin se yksi pieni kommentti. Tästä lähtee tunnustukset seuraavalle viidelle eteenpäin: 


1.Boheme Interiorin Sirulle suuri kiitos kaikista kauniista kommenteista, sinulla on ihana blogi ja upea sisustussilmä. Käykäähän kurkkaamassa sisustussuunnittelija Sirun blogi!
2. Musta Lampas Maiju, kiitos ja kumarrus kaikista rakennusaiheisista kommenteista, jotka jaksoit kirjoittaa, kun projektimme oli aluillaan, kiitos että olet!
3. Kähmäräpälälle kaunis kiitos kommentoinnista, meillehän on muuten tulossa samanvärinen paperinvalkoinen talo(!) Käykäähän kurkkaamassa millainen koti rakentuu tässä blogissa.
4. Vaalean Kodin Äiti on aivan uusi blogituttavuus, johon tutustuin Pinterestin kautta. Aivan mahtava sisustustyyli ja miten upea talo on rakenteilla tässä blogissa. Kiitos inspiraatiosta Riituli.
5. Yhteiskiitokset lähtevät kaikille tutuille, ystävilleni, perheenjäsenilleni (jotka kuulemma käyvät joka viikko vähintään kolmesti katsomassa, missä rakennuksella mennään), kiitos Kiika
kiitos kaunis Luru (jolla on muuten aivan ihana blogi!) ja kaikki muut, joita en nimellä nyt mainitse, mutta ajattelen teitä ihan varmasti.


Kommentti lämmittää aina. 


Jos kävit lukaisemassa tämän postauksen, niin älä epäröi linkittää blogiasi, 
haluan lukea ja inspiroitua.

Pin It!

9 kommenttia:

 1. Kiitos :) Ja onnea tulevillekin suunnitelmille (ja voimia raksa-arkeen...)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos emilia! <3 Olen kyllä erittäin otettu tästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, aurinkoista päivää ja tsemiä raksa-arkeen!

   Poista
 3. Suurkiitos Emilia, sydäntälämmittävä tunnustus :)
  Kiitos myös itsellesi ispiroivasta blogista!
  /Siru

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunnustuksesta :) ! Kiva kuulla, että meidän raksajutut ovat olleet lukemisen arvoisia. Sinun blogisi on yksi lemppareistani, hauska on seurata teidän projektin etenemistä kun suurin piirtein samoja vaiheita eletään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 On lukemisen arvoista, totta kai. Jaksamisia vaan sinne kylmien nakkien syöntikisoihin, täällä alkaa maanantaina sama arki, kun minä palaan töihin. Saas nähdä miten selvitään...

   Poista
 5. Kiitos ihana Emppuchino! ;D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...