1.8.2013

A SNEAK PEEK***Pieni tilannekatsaus tontille on kenties paikallaan!
Saimme maalattua etuterassin paneelit ensimmäisen kerran ja, koska paneelissa on vaalea pohjaväri (jonka olisi kyllä voinut tilatessa vaihtaa tummaksi... älä kysy miksemme sitä tehneet (!)), joudumme maalaamaan valeponttipaneelit vielä toiseen kertaan. Mutta ei se haittaa, nopeastihan tuo sujui ja miten ihana on lopputulos! Mies kehitti taktiikan maalata ensin pontin pohjat kapeammalla pensselillä ja minä sitten maalasin loput leveämmällä pensselillä perässä. Lisää kuvia projektin etenemisestä, kunhan selviämme neidin yksivuotisjuhlista kunnialla. Nyt kutsuu imuri ja vatkain, siis siivoamaan ja leipomaan :)

Pin It!

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Mua pikkuisen harmittaa kun ei itse hoksattu yhdistää kapeampaa ja leveämpää ulkoverhouspaneelia. Messuilla katselin tällaisia vaihtoehtoja ja se on tosi kiva idea :) .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Messuilta sai hyviä ideoita ja jokunen juttu jäi minuakin harmittamaan kuten se, etten tajunnut vaatia avoräystäitä, tai että olisi voinut pyytää räystäaluslaudat käsittelemättöminä, jolloin olisi voinut maalata puuöjyllä. Nyt jääkin testauksen varaan, miten pohjamaalattu puu käyttäytyy puuöjyn kanssa. Värisilmän myyjä uskoi, että peittomaalilla olisi maalattava, jos haluaa ruskea aluslaudat. Katsotaan mihin päädytään, valkoisiin vai ruskeisiin lautoihin :)

      Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...