3.1.2014

HARMAA HURMAA







En kyllä olisi puoli vuotta sitten uskonut, että meidän saunasta ja kylppäristä tulee näin harmaa. Onneksi harmaa kuitenkin hurmaa edelleen. Saunan seinät on paneloitu Cello-merkkisellä saunasuojalla käsitellyllä harmaalla kuusipaneelilla. Samoin katto, mutta katon paneelit saivat lisäksi helmiäissävyn ja ovat seinää pari astetta tummemmat. Lauteet ovat leppää ja ne on valmistanut eräs tuttu kirvesmies, elikkäs isäni. Kiitos ja kumarrus siitä hänelle. Kylpyhuoneen toinen seinä on laatoittettu harmaalla, kiiltävällä Dolce-laatalla ja muut seinät samankokoisella valkoisella kiiltävällä laatalla. Molemmat laatat on ostettu K-raudasta. Lattiassa on harmaa Lotus-laatta Kodin Terrasta ja kylpyhuoneen seinän tehosteena lasimosaiikkiboordi  Pukkilan GTSB-90. Kattosuihkut ovat Cellon mallistosta. 

Vielä on hankimmatta pyyhekoukut ja jonkilaiset telineet pesuaineille. Mitä niille oikein keksisi? Lasihylly olisi ihan kiva, mutta oisko sittenkin jotain muuta ratkaisua...?





Pin It!

16 kommenttia:

  1. Kivan näköinen tuo teidän kiukaan suojakaide. Ei ole tullut vastaan missään aiemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Samainen kirvesmies - puuseppä on senkin takana:).

      Poista
  2. Ihana sauna. kivan valoisa, mutta silti tunnelmallinen. Minulla on kassa ongelmia pesuaineiden säilytyksen kanssa. Olisi kiva saada ne piiloon, mutta minne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Puteleita kun tuppaa olemaan sateenkaaren kaikissa väreissä, eikä niitä oikein saa mitenkään nätisti esille. Pitääkin miettiä tuota piilotusratkaisua...

      Poista
  3. Kyllä tuolla kelpaa saunoa! Tosi hieno sauna ja kylpyhuone! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Kyllä on ollut kylpemisen riemua tässä perheessä viime aikoina :)

      Poista
  4. Ihanan näköistä! Värimaailma on todella kaunis. Olen itse käynyt noita harmaita seinälaattoja katsomassa Kuopiossa. Mietin vielä, että kallistunko vaaleamman vai tummemman laatan puolelle. Kumpaako laattaa teillä on, tummempaa vai vaaleampaa? Kuvasta on vähän vaikea hahmottaa asiaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meillä on seinässä se vaaleampi harmaa laatta, joka näytti ennen saumausra minusta liian vaalealta,, mutta valkoisen sauman kanssa toimii ihan mielettömän hyvin.

      Poista
  5. Ihana nähdä valmista, kylppärissä nyt olevaa mosaiikkia. Terveisin teitä palvellut Pukkilan myymälällä ;--) Hyvältä näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIITOS paljon! Pieni postaus kylppäristä tulossa, pysykäähän kuulolla :)

      Poista
  6. Anonyymi4/8/14 22:42

    Hei,
    nätti sauna! Minkä kokoinen se on (yritämme hahmottaa omaa tulevaa saunaa)? Ja saako udella hintaa puusepän tekemälle suojakaiteelle?

    VastaaPoista
  7. Moikka! Saunan sisämitat taitavat olla lev.1.9 ja pituus 1.9. Saunaan mahtuu helposti 6henkeä. Mutta kuten kuvista huomaa ovat lauteet erilevyiset. Jos halutte täydellisen saunan sisäleveys saa olla väh 2.2m. Silloin tilaa jää istujalle myös suojakaiteen kohdalle. Meidän nelihenkiselle perheelle saunan koko on ollut täydellinen. Suojakaiteen hintaa joudu n utelemaan ensin puusepältä. Palaan asiaan.

    VastaaPoista
  8. Hei,

    Todella ihana sauna teillä!
    Meillä on saunaremontti suunnitteluvaiheessa. Harmaa väri miellyttää myös minua. Muutama kysymys:
    - millä tuo helmiäinen on harmaan paneelin pintaan tehty? Supi Artic? Sävy?
    - onko lista tehostelaatan ja paneelin välissä käsitelty kuten katto? Tulee kiva kontrasti, pidän kovasti!
    - mikä / mistä on tuo valkoinen kivi kiukaan takana? Vaalea/valkoinen tehosteseinä harkinnassa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Katto on maalattu kertaalleen Supi Arcticilla helmiäisen sävyiseksi, paneeli valmiiksi harmaa ja sama kuin saunan seinissä. Sävy taisi olla Nuuk 5122. Listat on ostettu puun värisenä ja maalattu kolmeen kertaan Arcticilla. Kivi kiukaan takana on ostettu Terrasta ja se on nimeltään White Quartzite Stripes.Tsemppiä saunaremonttiin! Vastailen mielelläni jos tulee uutta kysyttävää :)

      Poista
  9. Moikka,

    Löysin blogisi kun etsin harmaita saunoja. Sen verran pitää kysyä lauteista, että millä käsittelitte haapalauteet tuolloin ja miten ne ovat käyttäytyneet? Ovatko ne tummuneet tai menneet likaisiksi, kun haavasta on kuitenkin kyse?

    VastaaPoista
  10. Hei, mitkä teidän saunan seinien mitat on? Itsellä kiinnostaisi saada uuteen taloon saman tapaisesti lauteet?
    Yt Jaakko

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...