28.1.2014

NOJATUOLIN UUSI KANGAS




Operaatio Verhoile-Askon-Nojatuolit jatkuu. Olen aina ajatellut, että voin luottaa pettämättömään värimuistiini, mutta nyt on kyllä tämä täti mennyt verhokauppaan ilman pieniä harmaita aivosolujaan. Kangas on mielestäni aivan liian tumma ja jossain valossa se jopa vihertää. Ei koskaan pitäisi tilata kangasta niistä pienistä kangastilkuista, vaan aina pitäisi nähdä se pakalla, jotta sitä voisi levitellä ja katsella eri suunnista. Ehkä minun silmä tottuu, vai mitä sanotte, onko toi kangas teidänkin mielestä liian tumma? Uutta en osta, en varmana. Mietin jo, että ehkä vaaleat sohvatyynyt piristäisi tuota mudanharmaata väriä. Mene ja tiedä. Taas menee kuin Strömsössä konsanaan.






Pin It!

6 kommenttia:

 1. Hyvältähän se näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta. Pakko sulatella sitä vähän aikaa. Taidan olla liian sävytarkka :P

   Poista
 2. Voih, se on niin ärsyttävää, jos menee pieleen. Sinä tiedät parhaiten, mutta ei tuo minun silmään näytä huonolta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyörittelen kangasta vielä uudelleen tänään. Toivottavasti se näyttää kivemmalta tänään :-P

   Poista
 3. Tiedän tunteen, kun luulee ostaneensa oikean värisen jutun. Kotona pettymys on valtava, kun sen sijaan, että olisi saanut hykerrellä tyytyväisyydestä, joutuukin ristiriitaisen "no onko tää ny sit hyvä" -tilanteeseen. Minun mielestäni tuo väri on ihana (ei milläänsäkään liian tumma), mutta eihän sitä minulta kysytä. Eikös ne reilussa kangaskaupassa ottais ja vaihtais kankaan uuteen, jos et pääse sen kanssa yhteisymmärrykseen (taidan elää haavemaailmassa..?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kysäistä jos ottaja kankaan takaisin, siis jos siihen tulokseen tulen, ettei kangas oo se paras. Kyllä vähän ketuttaa.

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...