7.1.2014

PIENIN ASKELINemiliakarenina@instagram

Lähes vuoden ostelun ja kuluttamisen jälkeen ei tee mieli ostaa yhtään mitään. Alan ymmärtää täysin muita rakennusbloggaajia, joiden blogit eivät vain enää päivity, kun muutto uuteen kotiin on tehty. Yksinkertaisesti ei vaan jaksa innostua yhtään mistään, varsinkaan sisustamisesta, kun vihdoin ei ole enää kiire/pakko. Myönnän teille nyt, että minulla on ostoähky. Siksi aloin kai viikonloppuna myymään pois kaikkea tarpeetonta, että saisin vähän paremman omantunnon ja jotta hyvä saisi kiertää. Kiertoon lähtivät neidin vaunut, jonka miljoonalle eri osalle ei ollut säilytystilaa, sekä ruokapöytä tuoleineen. Ruokailuryhmän möin tori.fin kautta tunnissa. Oli meillä vähän lauantai-iltana miettimistä, miten vuosikkaalle annettaisiin iltapala, kun ei ollut minkäänlaista pöytää. Onneksi mies keksi vetäistä vetolaatikon auki ja niin vain toinen istui tyytyväisenä syöttötuolissaan ja veti jogurttia vetolaatikosta. Seuraavana päivänä oli pakko mennä Ikeaan hakemaan ruokailuryhmä, ostoähkystä huolimatta. 

Toisaalta minua ahdistaa se, että liinavaatekaapissa on vain Muumi-pyyhkeitä (jotka ei varmasti inspiroi yhtään ketään) ja että meillä ei ole verhoja missään, ja että olkkarissa on vain vanha nuhjaantunut nukkamatto. Mutta. Ei vaan pysty ostamaan uutta, ei vielä.  Koittakaa jaksaa ja kurkkikaa vaikka  välillä instagramiin, sillä sinne päivittelen kuvia niiltä sisustuksellisesti raikkailta hetkiltä, kun olohuoneen lattialla ei ole lasten sukkia tai temppurataa, eikä ruokapöydällä ricekrispiesejä. Muumipyyhkeistä puhumattakaan...
Pin It!

7 kommenttia:

 1. Tuttu tunne tuokin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen jälkeen, kun me pääsimme muuttamaan, asiat etenivät toooosi hitaasti. Uusien pyyhkeiden vaiheeseen pääsin vasta viime keväänä, kaksi ja puoli vuotta muutosta :)

   Poista
  2. :) Kiitos ymmärryksestä. Hiljaa hyvää tulee.

   Poista
 2. Minä ymmärrän hyvin tuon ostoähkyn. Kun pitäisi uusia melkein kaikki, niin ei varmastikkaan tiedä, että mistä ihmeestä sitä aloittaisi. Miksi pitää kiirettä, kun aikaa on. Niin ja kiireessä sitä tulee ostettua sitten sellaista, joka ei välttämättä ole ihan just sitä mitä haluaa.

  Ja teillä näyttää jo nyt tosi kivalta! Ruokapöytä on ihan mahtava ja tuo sänky näyttää todella houkuttelevalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Totta sekin, että joka huoneessa on jokin keskeneräinen projekti, joten ei oikein tiedä mistä alottais. Mutta jospa se tästä, ottaa vaikka yhden huoneen kerrallaan :)

   Poista
 3. Mua alkaa jo tympiä nämä hankinnat raksalle, sisustamisen suhteen ollaan vielä ihan lapsenkengissä... :/ Ajattelin, että muumipyyhkeillä mennään meilläkin ja ollaan rauhassa ja katsellaan mitä aidosti tarvitaan ja halutaan ja vältetään ne kompromissiratkaisut ja hutiostot. Lapset varmaan tulee jatkossakin ne muuminsa haluamaan, siitä ei kyllä pääse yli eikä ympäri :D Meillä osa tavaroista on tällä hetkellä väliaikaisessa varastoinnissa ympäriinsä, joten jonkinlainen joulu koittaa, kun ne laatikot talolle kotiutuu ja voi olla, että sieltäkin löytyy taas jotain "uutta" ja unohdettua. :D

  Ehkä fiilis johtuu osaksi myös siitä, että sitä rahaa kuluu rakentamisen aikana pankkitilin läpi niin järkyttävän paljon, että eurot vaan vilisee silmissä - eikä suinkaan ole kyse positiivisesta kassavirrasta. Jossain vaiheessa ne laskut ja summat alkaa jo ahdistaa. Eikä se rakennusajan eläminen mitään halpaa ole, kun maksellaan sekä korkoja että vuokraa. Voi hetki mennä siihen, että voi taas sisustella vapaasti. Ja mä haluan lomalle, se on ensisijainen sijoituskohde seuraavaksi.

  Kuvia kärkyn täällä harva se päivä, instaa käytän niin vähän.. Keittiöryhmä on tosi wau!! Sopii upeasti takana olevaan paneeliseinään! Jotkut ne vaan osaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin sanoa, että oli ihan mielenkiintoista kaivella läpi laatikoita, jotka oli pakannut viime pääsiäisenä :D Löytyi sieltä ihan mukaviakin juttuja, mutta myös ihmeellisyyksiä, joista on nyt tajunnut voivansa luopua. Rakennusajan laskut on tosiaan ihan omaa luokkaansa ja voisi luulla, että parin euron käsipyyhkeet ois iisii ostettavaa tonnin laskujen jälkeen, mutta minkäs sille voi, että ähky on. Jään siis odottamaan tulevaa inspiraatiota ja pyyhin kasvoni muumipyyhkeeseen. Ehkä sisustusinto tulee samaa tahtia saapuvan kevään kanssa :)

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...