10.1.2014

ARJEN LUKSUSTAOn ihanaa hiippailla aamuhämärässä ja kuulla kuinka omat askeleet kaikuvat isossa talossa. Tykkään tästä väljyydestä ja avarasta tilasta. Mikään ei oikein ole verrattavissa siihen tunteeseen, kun voi kävellä tilasta toiseen ilman törmäämisen pelkoa. Makuuhuonekin on pitkästä aikaa pelkkä makuuhuone, eikä mikään sadan asian varasto. Nautin myös siitä, että voin nojata keittiön saarekeeseen, laittaa ruokaa ja katsella samalla olohuoneessa telmiviä lapsia, sekä telkkaria. Piirtämäni talopohjamme on osoittautunut oikein toimivaksi. Vaikka moni asia epäilytti rakennusvaiheessa (kuten onko vaatehuoneemme liian pieni [ei se ole, kun karsii tarpeeksi], onko ruokapöydälle tarpeeksi tilaa, onko eteinen liian ahdas, tai sauna liian kapea), ovat kaikki epäilykset kumoutuneet. Täällä asuu onnellinen suunnittelija ja sen pikkuinen perhe. Voisin suunnitella noita pohjia enemmänkin.
Pin It!

13 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja ihana tunnelma teidän kodissa <3 juuri nuita samoja tuntemuksia uudesta kodista minäkin kuumeisesti odottelen :) Ja tuo vessan tehosteseinä on UPEA! Samaa laattaa tulee mahdollisesti meillekin :p ootteko muuten laatottanu nuo ihan puskuun? Vai ootteko jättäny ihan kunnon välin? Ko kuvista päätellen näyttäis että siinä ei paljoa rakoa oo :) Kun meille on yhestä paikkaa sanottu että laatottaa tuo puskuun ja toisesta taas sanottiin ettei sitä voi laatoittaa puskuun niin tiiä nyt sitte mitä pitää tehdä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riituli! Laattojen välissä on semmonen noin 4 mm sauma. Saman levyinen kuin valkoisessa laatassa viereisellä seinällä. Kuva saattaa vääristää, kun silmä automaattisesti jatkaa kuviota, vaikka saumahan siellä oikeasti on. Laittakaa ihmeessä kotiin, tykkään tuosta laatasta itsekin todella paljon. Erityisesti oikean valaistuksen kanssa tulee oikeuksiinsa, kun valaistus tekee laatasta vieläkin kolmiulotteisemman.

   Poista
 2. Riituli: riippuu kai siitä onko tarkkuusleikatut laatat, ettei ala tulla virhettä.
  Täällä toinen joka odottaa noita fiiliksiä... n. 20 viikkoa enimmillään jäljellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä vaan sinnekin rakennusurakkaan. Pian se muutto koittaa teillekin.

   Poista
 3. Teillä näyttää kyllä upealta! Voin vain kuvitella sen fiiliksen, sillä minusta tuntui ihanalta päästä kotiin kuukauden remontin jälkeen. :) Kumpa se fiilis vain pysyisi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjukka! Kyllä nyt tuntuu mahtavalta, kun ne ihan viimeisetkin seilaavat pahvilaatikot on tyhjennetty ja talo siivottu. Toivotaan että fiilis pysyy :)

   Poista
 4. Ja niin on kaunista, tyyliä ja harmoniaa teillä! Todella onnistunut talo! Ymmärrän hyvin tuon tunteen, että voisi pohjia suunnitella lisää ja lisää ja vielä lisää. Jäin siihen koukkuun. Nimitänkin näitä remppoja ja rakentamisia jo projekteiksi, keskeneräisiksi sellaisiksi. Mutta on se vaan niin mukavaa se suunnittelu! Eiku vaan seuraavaa alat miettimään...mutta sitä ennen: nautinnollisia hetkiä koko poppoolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiika! Harmonian ja tyylin keskellä on hyvä alkaa suunnitella lisää. "Projekteja" on käynnissä täälläkin yks jos toinen, tai ainakin ajatusasteella on. Mutta näitä on hyvä hautoa hetki, ennen kuin sitten keväällä alkaa sitten tositoimiin :D

   Poista
  2. Hienoa! Projektit on elämän suola :D Hyviä hautomishetkiä ! Lähden tästä pesemään lattialaattoja saumalaasteista. Ja samalla haudon tulevia...

   Poista
 5. Nauttikaa antaumuksella! <3 Teillä on kaunista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Sinulla on ihanan harmonen koti myös ja mielelläni blogissasi vierailen :)

   Poista
 6. Aivan ihanan näköisiä kuvia! Huomenna nähdään ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nora, oli kiva nähdä ;) ihana nojatuoli by the way.

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...