29.1.2014

OLOHUONEEN BESTÅ

Satuin näkemään jossain kommentin: "too ikea for me". Vaikka se on ruotsalaista lastulevymössöä, niin minä tykkään. Bestå-säilytysjärjestelmä on mielestäni sopivan edullinen ja sarja on ihanan monipuolinen. Tosin, jos haluat tehdä tv-tason aikaa säästäen, niin ostat sen valmiina jostain muualta. Aika moneen kertaan minutkin kyseenalaistettiiin (lue: kirottiin) tätä kootessa. Aloimme kasata laatikoita uuden vuoden yönä ja saimme kasaan ehkä neljä laatikkoa. Seuraavana iltana prokkis jatkui ja meni varmaan vielä yksi ilta, kun porattiin kaikki nuo seinään. Ja jos mietit noita ovia, niin ostettiin kaupasta se mitä siellä oli. Siksi ovia on kahden värisiä, kiiltävää valkoista ja puun sävyä. Sattui meille yksi kämmi rakentaessa. Alaosaa kiinnittäessä huomattiin, että seinän sisälle asentamamme tukipuut jäivät kymmenisen senttiä liian korkealle, koska jouduimme laittamaan tasoon jalat. Jalat sen takia, koska nuorimmainen kiipeilee joka paikkaan ja olisi ollut liian riskiä jättää taso seinän varaan. Ajatuksena on nostaa tasoa semmoisen kymmenisen senttiä, kunhan lapsella alkaa olla pahin kiipeilyvaihe ohi. (Eli, ei ikinä?) Kaappeja ei muuten ole yhtään liikaa, kerrankin kaikki dvd:t mahtuu tuonne heittämällä. Pin It!

6 kommenttia:

 1. Itse asiassa tuo on aika kiva combo - nuo puuovet ja kiiltävät. Sopii teille ja ei siis huono juttu ollenkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D thänks. pieni epätasapaino on vaan hyvästä.

   Poista
 2. Hyvännäköinen kokonaisuus ja kaapinovet tosiaan sopivat hienosti toistensa kanssa yhteen. Aika ihanaa, kun on noin paljon tilaa tv-tarvikkeita varten, niin ne saa oikeasti piiloon ja vielä kivasti järjestykseenkin niin että niitä on helppo käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porattiin vielä johdoille menot kaapin sisälle, niin on nekin nyt piilossa. Se on kyllä plussaa, että järjestys pysyy ja kaapisto on myös helppokäyttöinen lapsille.

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...