27.12.2013

TAKAN ÄÄRELLÄJoulu on kyllä imenyt mehut tästä äidistä, samoin muutto ja viikon kestänyt flunssa. Mutta kaiken tämän sotkun ja sekametelisopan keskellä, olen yrittänyt nauttia uudesta kodista. Suurin osa tavaroista on purettu, tosin vaatteet nököttävät vielä jätesäkeissä ja pyykinpesukone on asentamatta ( ja pyykkivuori kasvaa samaa tahtia kuin kotitöistä syntyvä stressi). Lasten päiväuniaikaan olen yrittänyt istua aina eri nurkassa, kahvikuppi kädessä, tuijotellen ympäriinsä. Voi, kuinka minä tykkään tästä. Kummahan se olisi, jos en tykkäisi. Lempparinäkymäni on esitelty yllä kuvin. Pääosassa valkoinen takkamme, jossa voidaan poltella ekat pesälliset piakkoin. Sitä ennen käydään kyllä ostamassa takaneduslasi ja ainiin, kunnon takkapuita.

ps. Takan takana olevassa seinässä on Tunto Kivi-pinnoite, jonka työvaiheista voit lukea täältä

pps. Lisää kuvia kodistamme löytyy Instagramista.

Pin It!

8 kommenttia:

 1. Oih, näyttää niin ihanalta - oma, valmis, koti. <3 Takan ääreltä varmasti löytyy omakin lempipaikka, niin monesti on tullut sitä lämmitellessä haaveiltua, että voisi löjähtää sohvalle sen sijaan, että istuu remonttikamoissa pahvilaatikon päällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se hetki koittaa, että pahvilaatikon tilalla onkin pehmeä sohva. Ihan varmasti. Silloin siitä nauttii kaksin verroin. On tämä ihan mahtavaa - uusi koti. Kuin tyhjä kangas... Mieli alkaa suunnittelemaan sisustusta pikkuhiljaa :)

   Poista
 2. On niin ihanan näköistä. Innolla odotan lisää kuvia teidän kodista.. ;) Vielä myö joku päivä tullaan sitä katsomaankin. Ehkä tehdään Kisiksen tyttöjen kanssa semmoinen iskuhyökkäys sinne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa. Hieman pitää siistiä tavaroita paikoilleen ennen kun pystyy julkaisemaan lisää kuvia. Pikku kaaos päällä vielä :P iskuhyökkäystä odotellen :D

   Poista
 3. Oli kiva löytää blogisi ja varsinkin, kun talonne on melkein "naapurissa". Meillä on vasta sisustusvaihe alkamassa ja painiskelen harmaiden maalisävyjen kanssa. Pitänee hakea koemaalausta varten purkit talolle. Onnea uuteen kotiin. Kivalta näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Tsemppiä sisustusvalintoihin. Valinnanvaikeus saattaa välillä olla tuskallista, varsinkin niiden harmaan sävyjen kanssa. Mutta maalipurkeista on paljon apua, sekä siitä että muut pintamateriaalit on jo tiedossa. Minä nappasin meidän keittiön harmaanruskean sävyn eteisen tapetista :)

   Poista
 4. Kylläpä meillä on ollut samanmoiset tilanteet. :) Mekin päästiin muuttamaan uuteen, omaan kotiin neljä päivää ennen joulua. Aatonaattona tajuttiin, että lahjat on ostamatta = joulustressi ja siihen päälle molempien lasten korvatulehdukset ja meikäläisen flunssakuume. Mutta ei haitannu, me ollaan kotona nyt. Yhdessä, koko perhe. <3
  Tosin kolmen päivän asumisen jälkeen havaittiin vesivahinko ja nyt asustellaan ilman keittiön lattiaa, kuivauspuhaltimien pöhinää kuunnellen.
  Onnea teille uuteen, kauniiseen kotiin! Nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihan meidän joululta. Nimim. lapset aattona kuumeessa, sekä korvatulehduksessa, itse poskiontelontulehduksessa. Mutta muutettu on ja perhe jälleen yhdessä. Onnea myös teille uuteen kotiin, toivottavasti vesivahinko jo taltutettu!

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...