28.7.2016

OMA KOTI MALLISTON NÄYTTÄMÖNÄ


Eilen juhlistimme vastavalmistuneen UNIAITTA-talosängyn ja sängynaluslaatikoiden valmistumista järjestämällä pienet kotikuvaukset keittiössämme. Aluksi raivasimme ruokapöydän ja tuolit olohuoneen puolelle ja sitten kasasimme EK for kids -malliston sängyn ruokailutilaan. 

Uskomatonta, miten paljon hyödyllistä stailaustavaraa löytyy kotoa! Pojan huoneesta siirsin työpöydän, valaisimen ja tuolin, tyttären huoneesta kannoin maton, makuuhuoneestamme  taulun ja vaaterekin, sekä muuta pientavaraa.  Ja voilá! Pieni kuvausstudiomme oli valmis. Kuvasin samalla tuotteet verkkokauppaamme, joka päivittyy pian myös näillä sängynaluslaatikoilla. 

Tämä kokonaisuus matkasi tänään koulutytön huoneeseen. Vastassa oli  iloisia, pieniä asiakkaita, kun kasasimme sänkyä lastenhuoneeseen. Jälkikäteen sain kuulla, että sängyssä oli heti käynnistynyt veneleikki: "Laiva on lastattu!"
Tämä sänky on valmistettu koossa 80x200cm. Lisäksi olemme valmistaneet lisälaidan, sekä sängynaluslaatikot, jotka ovat kokoa 80x90x20cm. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä emilia.aman@outlook.com

Mikä ihmeen EK for kids?


EK for kids lastenmallisto sai alkunsa keväällä 2016, kun Kuopio Designmarket -myyntitapahtumaan kaivattiin lapsille leikkipiste. Aluksi syntyi tiipii ja talosänky, sittemmin suloiset pisara- ja pilvityynyt. Viattomasta leikkipisteestä syntyi vahingossa EK-lastenhuonemallisto.

Malliston suunnittelijana ja tekstiilien valmistajana toimii Emilia ja kalusteet valmistaa Joni. Yhdessä he ovat rautainen tiimi, joiden toiveena on uudistaa muovittunut lastenhuone. EK-malliston tuotteet valmistetaan alusta asti käsityönä Kuopion Pirttiniemessä. Kalusteiden materiaalina on kotimainen koivuvaneri ja mänty. Tekstiilit painetaan käsin puuvillatrikoolle. Mallistoa yhdistää leikkimielisyys ja skandinaavisuus. Se suunnattu kaikille lapsille ja lapsenmielisille, joiden mielestä aikuistenkin on välillä hyvä leikkiä.


Pin It!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...