21.7.2016

3 X KEITTIÖ


 photo www.GIFCreator.me_9b7GQW 2_zpsfntlmwim.gifJos nyt olisin suunnittelemassa meidän keittiötä uudelleen, tulisi siitä vallan erilainen. Sanoisin ei kiitos modernille, kyllä kiitos perinteiselle. Keittiömme olisi iloinen sekoitus shaker-tyyliä, art decoa ja maalaisromantiikkaa. Kokosin kolmen upean keittiökuvan ympärille kolme erilaista tyyliä, joissa pääosaa näyttelevät marmori ja metallit.

Tällä hetkellä valitsisin keittiöömme peiliovet. Tummansininen ovi kiinnostaa, mutta myös mattaharmaa viehättää. Vetimettömien ovien jälkeen kaikki nupit inspiroi suunnattomasti. (Mistä lie johtuu?) Mieluiten valitsisin messinkiset kuppivetimet. Mutta voi, että nuo nahkavetimetkin on hienoja.

Välitilan laatottaisin tiililadonnalla. Laatan muoto voisi olla neliö tai suorakulmainen. Seinälle sijoittaisin jonkin kauniin valaisimen. Tasoiksi valitsisin ehdottomasti marmoria. Hana olisi messinkinen ja allas iso, valkoinen. Jaa-a, mitenhän tämän tyylinen keittiö istuisi loppujen lopuksi meille nykyään... ja mitähän mies tähän sanoisi?MARMORI & MESSINKI
Kuvan keittiö │ täältä.


MARMORI & HOPEA
Kuvan keittiö │täältä


 MARMORI & KUPARI
Kuvan keittiö │täältä


Puhutteleeko jokin näistä keittiöistä myös sinua?
Pin It!

2 kommenttia:

  1. Ihania keittiöitä, kelpuuttaisin jokaisen meille! Meillä keittiö on sellainen DIY / jämäkeittiö, mutta menee hyvin vielä jonkun aikaa. Suurempaa remppaa odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla. Kysyin miehenkin mielipidettä vaivihkaa, viimeinen keittiö oli kuulemma paras. Seuraavaan kotiin siis sellainen ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...