9.2.2014

ESITTELYSSÄ ETEINEN








Esittelyssä kodin käyntikortti, eli eteinen. Olen puuhaillut sen parissa tämän viikkoa, kun alkuviikosta syntyi tee-se-itse lamppu ja pari päivää sitten kävin hakemassa matoksi palan käytävämattoa. (DIY-projektit esitelty aiemmin tällä viikolla.) Sain toiveen esitellä meidän eteisen lattialaattaa tarkemmin ja tässäpä nämä kaksi samoissa kansissa. Eteisen laatta löytyi Kaakelikeskuksen mallistosta, nimeltään se on Dot Saintes Bianco. Laatta on mattapintainen ja siinä on kiva betonimainen epätasainen väri. Arjessa laatta on ollut oikein miellyttävä jalan alla, kiitos lattialämmityksen, eikä laatta ole ollut yhtään liukas. Tahrat näkyy tietysti heti keittiön puolella, mutta onneksi laatta on ihanan helppo puhdistettava. 

Eteisen säilytysjärjestelmän valitsimme Ikean PAX-vaatekaappimallistosta. Kyseessä on syvyydeltään hieman kapeampi malli, jonne olemme valkanneet sisusteiksi ulosvedettävät vaatetangot. Kaappiin ei mahdu ylettömän paljon takkeja, siksi siellä onkin tallessa vain ne, jotka ovat nyt käytössä. Eteinenhän on tietysti vielä keskeneräinen, sillä kaapin sisälle on asentamatta valokiskot ja minä tietysti haaveilen jo vähän muusta. Tuossa kaapin vieressä olisi paikka seinäkoukulle, johon voisi ripustaa laukun töistä tullessa ja vanha penkki, joka kuvissa vilahtaa on meidän yöpöytämme. Siis penkkikin olisi ostoslistalla. 



Tämän kuvan myötä oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille lukijoille. 
Teitä onkin tullut mukavasti lisää. Kiitos. 


Tällä asenteella maanantaita kohti, eikö niin? 







Pin It!

12 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana balleriina! :D

  Tosi kivoja pieniä DIY -juttuja olet saanut aikaan. Tykkään kovasti myös tuosta laatasta.. Vanhasta penkistä puhumattakaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos. Meillä asuu tuollainen prinsessa, joka kiipeilee ja keimailee sopivassa suhteessa. Penkki on tehty vanhasta 50-luvun pirtin penkistä entisöiden ja jalat tuunattiin heinäseipäistä:)

   Poista
 2. Kiva eteinen. Ja ihana tuo vanha penkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Penkistä olenkin tarinoinut vuosi sitten täällä :)
   http://emiliakarenina.blogspot.fi/2013/02/10vuotta.html

   Poista
 3. Anonyymi9/2/14 18:12

  Ja parasta mummun ja ukin mielestä valmis R-syke neito!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on neiti valmista kauraa! Pitää alkaa haalimaan muitakinR-syke vauvoja kasaan, niin on kohta uuden sukupolven tytöt jumppaamassa. Terveisiä kotiin!

   Poista
 4. Lattialaatta osui heti silmään, tosi hyvän näköinen! Ja penkki on supersöpö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti! Laatta on minustakin aivan ihana. Sopivasti rouhea.

   Poista
 5. Kaunis eteinen! Meille tulee samaa laattaa eri koossa kylppäriin :). Mäkin olen miettinyt tuota ei-syvää vaatekaappia eteiseen. Miksi te päädyitte siihen? Kuinka leveä kaappinne on, kuinka monta ulosvedettävää tankoa siihen mahtuu ja montako takkia yhteen tankoon mahtuu? Kiitos jos viitsit vastailla! Meidän pitäisi hakea kaappi viimeistään ensi viikolla, ja eteiseen mahtuu kyllä syvempikin malli, mutta litteämpikin houkuttelisi, kun se antaisi vielä lisää avaruutta. :)

  Tuo jakkara on kyllä tosi hurmaava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni :) Eteiseen olisi mahtunut normisyvä kaappi, mutta päädyttiin tähän, koska eteisessä tarvii aina tilaa, varsinkin lapsiperheissä, kun puetaan ja riisutaan koko ajan pieniä. Kaappi on liukuovien kanssa 44 cm syvä ja 2 m leveä. Metriseen kaappiin mahtuu kaksi takkia vierekkäin. Yhteen tankoon 3-5 takkia, riippuen tallien paksuudesta.Viisikymppiseen kaappiin mahtuu hyvin yksi ulosvedettävä tanko. Meillä on yksi 100cm runko ja kaksi 50cm runkoa. Sisusteet on muuten uusiutumasa ikealla, pitäisikin käydä katsomassa millaisia koreja sinne on tullut, nyt on vain hyllyjä ja tankoja tuolla kaapin sisällä...

   Poista
 6. Hei! Muistatko tuon laatan värikoodin (ei taida olla aivan valkoinen)? Ja sauman värikin kiinnostaisi, koska meille on tulossa sama laatta koko alakertaan. Aloitimme saumaamisen kodarista ja vessasta, ja väri oli mielestäni saumassa pikkaisen liian likainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatta on vaaleanharmaa ja saumasimme sen marmorinvalkoisella, muistaakseni :). On ollut tosi hyvä valinta ja helppo pitää puhtaana! Tsemppiä saumaukseen.

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...