17.2.2014

PÄIVÄN ASU -HAASTE




Ensinnäkin, kunnianosoitus kaikille muotibloggaajille. Miten te satte kameran edessä olemisen näyttämään niin helpolta? Näiden kahden kuvan takana on puolen tunnin otsatukan leikkaus, tuskainen korvakorujen etsintä (jotka eivät loppujen lopuksi muuten edes näy kuvissa), puolen tunnin meikkaus, hiusten suoristus ja lopuksi miehen pakottaminen kuvaamaan, sekä lasten häätäminen pois kuvista.

Sain White Dream  Home -blogista haasteen esitellä päivän asuni. Haaste on tarkoitettu meille "ei muotibloggaajille" ja mielestäni tämä oli oikein piristävä juttu. Tartuin hommaan innoissani ja yritin napsia kuvia viikonloppuna. Aivan hirveetä kuvamatskua. Kaiken lisäksi tytär oli hankkinut vatsataudin, joten kuvista paistoi väsyneen äidin katse ja ryhtikin oli hukassa. Tämä hyvä kuva on siis aikaansaatu voidemaisella poskipunalla ja silmänalusia peittävällä valokynällä. Hurraa vaan meikeille, vois käyttää useamminkin.

Siirytään asuun. Collegepusero on H&M Divided (24,95€), housut on korkevyötäröiset mustat farkut H&M &denim(39,95€). Kengät on ostettu DinSkon alennusmyynnistä viime keväänä, hintaa taisi olla 20 euroa. Kädessä H&M:n rannekoru ja korvissa Ur&Penn korvakorut, nekin ostettu alesta kolmella eurolla. Maksan yleensä enemmän vain kunnon talvitakista tai lämpimistä kengistä. Vaikka olen töissä vaatekaupassa, on minulla aika suppea vaatevarasto. Se on pitkän ajan tulos ja toisaalta yhden opuksen ansiota. Hommasin kirjan stylistin opintoja varten pari vuotta sitten. Siinä on eritelty kaikki vartalotyypit, analysoitu kasvojen muodot, ja se sisältää suuren värianalyysin vähän eri näkokulmasta kuin mitä yleinen talvi-kevät-kesä-syksy meille tarjoaa. Tämän kirjan avuin olen karsinut suurimmat heräteostokset ja shoppailen nykyään miettien vaatteen väriä ja oikeaa mallia. Jos värianalyysit kiinnostaa suosittelen lämpimästi hankkimaan kirjan! Vaatekaapin karsiminen, se se vasta saa hyvälle mielelle!


Heitän haasteen seuraaville 



Oikein mukavaa viikonalkua!




Pin It!

12 kommenttia:

  1. Voi, mikä bloggaaja-kaunotar oletkaan! :) Kiva postaus!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat kuvat! Kieltämättä minustakaan ei juuri omassa blogissa kuvia näy ja ihan juurikin siitä syystä, että kuvauskuntoon laittautuminen kestää ainakin sen tunnin:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kameran takana on paljon turvallisempaa.

      Poista
  3. No voi kääk. Vai tällainen haaste :)
    Perästä kuuluu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ajattelin, että tää ois ihan sun juttu ;)

      Poista
  4. Ihan kuule menisit muotibloggaajasta! Kuvat on tosi onnistuineita.

    Kerran pakotin miehen ottamaan kuvia minusta, mutta kertakaikkiaan julkaisukelpoista ei löytynyt. Miten ihmeessä voisi näyttää kuvissa luonnolliselta? :)

    Kiva oli nähdä kuva sinusta - osaan sitten tuolla Kuopion kaduilla tunnistaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ei tuu tuommoinen pousaaminen luonnostaan ja oli ne minunkin miehen ekat otokset aikas... No, piti vähän ensin neuvoa, että minkälaista kuvakulmaa ja kuinka läheltä :D

      Poista
  5. Olet kyllä niin kaunis!! Mä aina vaan ihailen noita sun hiuksia ♥ Ja voin kyllä noihin postauksen aiheuttamiin tunteisiin samaistua. Liina voi varata tuon tunnin kalenteristaan, pistin haasteen jo eteenpäin ;D Ja Marjukkakin on jo harjotellut miehen kanssa, joten saa myös osansa. Kjähkjäh.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein! Tukkani olen perinyt äidiltä, jolla on mualiman paksuinen tukka. Hiukset on saanu elää omaa elämäänsä viime aikoina, josta tulikin mieleen, että tekisipä mieleni kampaajalle. Ja kiitos kehuista :)

      Poista
  6. Hatunnosto sulle! Hienot kuvat ja kaunis bloggaaja.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...