29.7.2013

A*S*U*N*T*O*M*E*S*S*U*T

ULKOKUVIA ASUNTOMESSUILTA / OUTSIDE PICTURES FROM HOUSING FAIR FINLAND 2013
KUVAT / PHOTOS Emilia Knuutinen
Bassotalo Villa Avanti (24) nousi yllättäen yhdeksi henkilökohtaisista suosikeistani. Minua inspiroi talon mustanharmaa julkisivu, jossa kontrastina olivat puiset ikkunanpielet. Myös oranssit yksityiskohdat sävähdyttivät. Sisustus oli sisältäkin upea! Sisustuskuvia laitan lisää seuraavassa postauksessa.

Asuntomessuilla saattoi huomata mustan, ruskean/oranssin puun ja valkoisen yhdistelmiä monessa muussakin kohteessa. Tässä kohde numero 20 eli Durofix Kototalo, jonka oranssit yksityiskohdat on maalattu peittävällä maalilla, mikä ei ole yhtään hullumpi vaihtoehto. Maalisävy osuu hyvin lähelle lämpöpuista etuterassin väriä.Kohteen 18,  Deko-talon valkoista rappausta on yhdistetty tummanruskeaan puuhun, mustiin ikkunanpieliin ja avoräystäisiin. Avoräystäät oli valittu lähes kaikkiin messukohteisiin, umpinaisia oli vain muutamissa. Myös katon muoto, niin sanottu pulpettikatto, toistui messualueella. Huomaa myös supersuloinen leikkimökki, joka sopii talon tyyliin.Honka Lumi (31) nousi yllättäen myös yhdeksi suosikeistani. Sisätiloissa olivat pääroolissa hirsiseinät, jotka inspiroivat raakana ja käsittelemättöminä. Ulkoa talo oli osin rapattu. Vaikka sisätilat henkivät lähes retriittimäistä tunnelmaa, rauhoittui mieli kuitenkin vasta ulkona tyystin. Heinäistutukset, laattapolku, joka johti hyötypuutarhaan ja kasvihuoneelle, olivat yksinkertaisuudessaan upeita. Toivottavasti tunnelma välittyy edes jonkin verran kuvien kautta.Yksi ennakkosuosikeistani Lapplin Lumo (16) oli täydellinen kymppi. Tykkäsin talon väreistä, yksityiskohdista ja katon profiilista todella paljon. Myös korkea, katettu takaterassi oli hieno. Tässä myös samaa valkoisen, tummanharmaan ja ruskean puun yhdistelmää, joka toimii!


Yksi erikoisimmista kohteista oli Lammi-Kivitalon Maja (25), joka herätti huomiota heti Messualuelle asteltuamme. Ulkokuori on mielestäni kaunis ja pihaa koristava musta kivilouhe antoi kauniiisti kontrastia vihreälle nurmikolle ja havu-istutuksille. Mies kylläkin mainitsi sisustuksen muistuttavan Alcatrazin vankilaa, mutta noh, annettakoon se hänelle anteeksi.
Lopuksi kuvia, joita en voi pitää kotialbumissa itselläni.
Pin It!

4 kommenttia:

 1. Huomenta.
  Kiva nähdä vaihteeksi kuvia ulkotiloistakin, itse taisin keskittää kaiken mielenkiintoni sisätiloihin ;)
  /Siru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotiin päästyäni selvisi, että olin napsinut 700 kuvaa, hieman piti karsia tähän postaukseen...Kauniita istutuksia ja julkisivuja valaistuksineen oli ihan liikaa :)

   Poista
 2. On kyllä ollu hulppeen näkösiä taloja messuilla! Vitsit oiskohan sittenkin pitäny teijän mukaan lähteä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois kannattanut! Tosi hienoja taloja ja paljon sisustusideoita omaan kotiin :)

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...