8.7.2013

K*A*T*T*O


Olemme saaneet peltikattoa paikoilleen. Materiaalina on Ruukin Classic ja värisävynä tummanharmaa RR23.  Kävimme tontilla Tikkurilan ja Teknoksen värikarttojen kanssa ja  mukana oli myös  Pro Grey -värikartta. Löysimmekin sieltä hyvän sävyn 1969, josta otimme pienen purkin testaukseen. Valkoisen sävyksi valitsimme testaukseen Tikkurilan Paperin F497. Jännittää päästä kokeilemaan! Eniten mietityttää onko harmaa liian sinertävä tai sittenkin liian vaalea. Tavoite olisi saada talo maalattua ennen talvea, mutta alkaa tuota tekemistä olla kohta niin paljon, että jääkö vain haaveeksi. Onpahan nyt ainakin testipurkit hommattu. Huomenna päästään siivoamaan raksamiesten jäljiltä piha siistiksi. Hieman on ollut havaittavissa käynnistymisvaikeuksia pitkän tauon jälkeen. Mutta työt ei ainakaan ihmettelemällä lopu, eikä myöskään kävelemällä taloa ympäri, niinkuin viime päivät on tullut tehtyä ;) Mutta ensin siivotaan!


Pin It!

2 kommenttia:

  1. On melkoista hommaa tuo värisävyjen valitseminen, tiedän. Mutta sinulle varmasti myös kivaa, uskon sen! Sekin on sitten hauskaa, miten valmis maalattu talo näyttääkin erilaiselta eri aikaan vuodesta. Yksikin lähitienoon talo on talvella ihan ruskea ja kesällä harmaa, toinen talvisin harmaa ja kesällä sininen... ympäristö vaikuttaa niin paljon :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin. Sen oikean maalisävyn valitseminen onkin vaikeaa, sillä eri valoissa - auringonpaisteessa, vesisaateessa tai lunta vasten sävy saattaa muuttua paljonkin ( ja etenkin ne harmaat). Sitten on vielä maalin kiiltoasteet, jotka vaikuttavat väriin, huh huh. Mutta kivaa on, sitä ei käy kieltäminen :)

      Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...