11.7.2013

U*L*K*O*M*A*A*L*I*T

Tällä viikolla kokeilimme kahta erisävyistä ulkomaalia ensiksi testilankuille, sekä myöhemmin talon seinäpaneeliin. Maalisävyt olivat Tikkurilan 1969, tummanharmaa, sekä Tikkurilan Paperi f497. Maalit sekoitettiin Värisilmän Pouta-talomaaliin, joka on puolihimmeä, öljypitoinen ja vesiohenteinen kotimainen maali. Ulkomaalin haluaisimme olevan juuri puolihimmeä, mutta mihin lopullinen ulkomaali sekoitetaan, on vielä päättämättä. Talon valeponttipaneelit tullaan maalaamaan tummanharmaalla, muuten talosta tulee vaalea. 


Valkoisen sävy oli yksimielisesti juuri nappiin, mutta harmaa mietityttää vielä minua... Sävy on hyvin lähellä ovien ja ikkunoiden harmaata ja teollisuuden käyttämä tummanharmaa taittuu hieman siniseen. Voisiko  silmää hämätä, ottamalla vielä voimakkaamman harmaan, joka taittuisi enemminkin ruskeaan? Pakko ehkä testata, vai mitäs sanotte maalisävyistä? Onko harmaa hyvä?
Tässäpä lisäksi etenemiskuvia katon valmistumisesta. Kurkatkaapa huviksenne haavekuva viime syksyltä, kun projekti oli aluillaan. Salakavalasti aika samannäköinen on tuosta meidän kodista tulossa, kuin Lapplin Tapanila 102B:stä. Meillä ikkunat ovat vain harmaat.

Pin It!

7 kommenttia:

 1. Todella kaunis harmaan sävy, mutta juurikin painimme myös saman asian kanssa ikkunanpokien suhteen erään asiakkaani kanssa. Palaan mielenkiinnolla katsomaan lopputulostasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Aikamoista salatiedettä tämä värisävyn valinta. Niin ja oikein lämpimästi tervetuloa katsomaan lopputulosta, toivottavasti onnistumme:)

   Poista
 2. Kiva toikin harmaa on, mutta itse kokeilisin myös sitä rusehtavaan taittavaa :) Ja tsemppiä valintaan!
  / Siru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rohkaisusta! Käytiin hakemassa vähän erisävyinen tummanharmaa ja nyt on sitäkin maalattu lankulle. Laitan kuvia myöhemmin:)

   Poista
 3. Teidän valontalo onkin jo tässä vaiheessa! Mahtavaa! Väreistä en osaa oikein sanoa - vähän värivajakki kun olen. Valintasi on varmasti oikea. :) t.Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä vaiheessa ollaan! Toivottavasti maalivalinta osuu nappiin :)

   Poista
 4. meille tulee kokonaan tummanharmaa talo, ja sanon suoraan, et väri on todella hyvä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...