9.7.2017

Valontalo lehdessä
Sain perjantaina käsiini tuoreimman Kotiliesi sisustusnumeron 14/2017, jossa on kodistamme juttua. Jutun kävi tekemässä toimittaja Tanja Hakala ja kuvat ovat Johanna Lehtisen. Tämän postauksen kuvat olen ottanut vuosi sitten, juuri kun toimittajapari poistui kotoamme. 

Monesti kirjoitetaan, että onpas hassua nähdä koti lehdessä, kun sisustus on ehtinyt mennä uusiksi vuoden aikana monta kertaa. Nyt kyllä hävettää tunnustaa, ettei juuri mikään ole muuttunut. Tai olohuoneen sohvatyynyt ovat vaihtuneet ja ruokailutilan seinää koristaa poronsarvet. Muuten kuvat voisivat olla ihan hyvin tänään otettuja. Tai ei ehkä tänään, sillä lattiat on vuorattu leluilla ja keittiön tasot astioilla ja niin edelleen. 

Kuvauspäivä oli oikein leppoisa. Tanja sai meidät muistelemaan rakennusaikaa ja monet rakentamiseen liittyvät vastoinkäymiset olivat kaukainen muisto vain. Perhekuvaa katsoessa muistuu hyvin mieleen hikikarpalot, kun vastentahtoinen neitimme ei millään meinannut pysyä aloillaan kuvan oton aikana. Hyvin on kuitenkin Johanna saanut taltioitua hetken, haastavasta tilanteesta huolimatta.  Muistan myös vuoden takaisesta, ettei meillä ollut mitään tarjottavaa toimittajille. Vitsit, että hävetti, kun jääkaappi ammotti tyhjyyttään. Myös alla olevan kuvan  kukkakimpun poimin tienposkesta, juuri ennen toimittajien saapumista. Eipä nämä arjen haasteet aina kuviin välity, eikä toisaalta tarvitsekaan. Riittää, että naurattaa jälkikäteen.

Ensi viikolla matkaamme Mikkelin Asuntomessuille, jonne menen viimeistelemään Dekon lukunurkkauksen. Iiik! Ihan huippua ja jännittää jo kovin. Myös UNIAITTA-talosänkymme löytyy kohteestä 9, Villa Sukka jonne viedään vähän flaijereita. Ollaan siis paikalla torstaina ja perjantaina, oletko menossa avajaisiin?


Aurinkoista sunnuntai-iltaa toivottelee,

EmiliaPin It!

2 kommenttia:

  1. Kaunis koti ja täytyypä juttu katsoa lehdestä myös.Olen suunnitellut käyväni auntomessuilla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mukavaa messupäivää :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...