30.7.2017

Työpiste uusiksiElokuu on aivan nurkan takana ja täällä arki alkaa muistutella itsestään. Huomenna nuorempi lapsista palaa hoitoon ja pian myös poika tallustaa takaisin koulun penkille. Minustakin tuntuu kuin koulu alkaisi, sillä edessä on ensimmäinen syksy yrittäjänä. Pakon edessä joudun laittamaan myös kotitoimistoni uusiksi, sillä tämän hetkinen työpisteeni keittiön pöydän ääressä, ei pidemmän päälle palvele.

Moni varmaan muistaa meidän vanhan minibudjetin työpöydän, joka syntyi vanerin palasta ja hyllyn kannattimista. Nyt on kuitenkin tilanne sellainen, että joudun sijoittamaan samaan nurkkaan hieman järeämmät koneet ja koska työpisteeni sijaitsee makkarissa (vastoin  kaikkia sisustusoppaita) haluan, että työpisteestä tulee vaalea ja ilmava. Lisäki ikkunan alle tarvitaan senkki, koska tällä hetkellä lattialle on kertynyt vinot pinot kirjoja ja sisustuslehtiä. Yksi kaunis vaihtoehto olisi Bergen B21 senkki. Työtuoli, josta olen jo pitkään haaveillut on Hay About a Chair. Siihen olisi mukava laittaa syksyn tullen harmaa talja pehmikkeeksi. Koska tilan leveys on hyvin kapea, alta metrin, on työpöydän etsiminen tuottanut vaikeuksia. Ainoa sopiva vaihtoehto on tällä hetkellä String System, jonka lattiapaneelien avulla saisin sekä työtason, että hyllyjä tason päälle. Seinälle olisi ihana kiinnittää esimerkiksi nuo Normann Copenhagenin Pocket -säilyttimet. Niissä kynät ja viivottimet pysyisivät hyvässä tallessa. Samoin etsinnässä ovat kauniit mapit, joiden selkämyksen tuijottaminen ei häiritsisi yöunta.  Vaaleat ja ilmavat kalusteet sopisivat pieneen työtilaamme. Tuoli on Hay About a Chair ja tammijalkainen senkki Bergen B 21.

Vähän surettaa purkaa meidän diy-työpisteemme. Lisäksi mietityttää, mihin siirtäisin pyöreän peilin. Se on istunut nurkkaan niin hyvin. Saa nähdä millainen lopputuloksesta tulee ja toteutuuko kaikki haaveet.

Loppukesä on aina hieman haikeaa aikaa. Toisaalta odottaa että arki palaa, mutta toisaalta hiipuva kesä, joka ei tänä vuonna antanut kovin montaa hellepäivää on jäämässä taakse. Lapset ainakin tuntuvat jo odottavan kaveriensa näkemistä. Itse vähän salaa odotan, että saan jäädä kotiin - itsekseni. Voi sitä hiljaisuuden määrää ja niitä ihanan pieniä tiskivuoria.


Pin It!

1 kommentti:

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...