5.7.2017

Miltä tuntuu voitto


Käsiä vapisuttaa, jännittää ja naurattaa  - kaikkea yhtä aikaa.


Sain hetki sitten tietää, että mä voitin kisan. Osallistuin nimittäin keväällä Deko-lehden, Marabou Premiumin ja Suomen Asuntomessujen lukunurkka-blogihaasteeseen ja voittohan sieltä tuli. Käsittämätöntä. En ole aiemmin voittanut juuri mitään. Siksi voitto tuntuu  vieläkin paremmalle ja tätäkin kirjoittaessa vieläkin sormia vapisuttaa. Tässä vähän tarinaa miten kilpailuun osallistuin.

"Oli eräs keväinen ilta, kun olin lukenut tuoreen Deko-lehden ja palasin sivulle, jossa kerrottiin kisasta, jossa tehtävänä oli suunnitella unelmien lukunurkkaus. Istahdin koneelle ja tein suunnitelmaa parisen tuntia. Yhdeksän aikaan illalla suunnitelma oli valmis ja laitoin ehdotukseni menemään. Ihan noin vain, sen kummempia miettimättä. Huikkasin makkarissa loikolevalle puolisolle vielä, että osallistuin yhteen kisaan. Siinä se.

Kuukausi myöhemmin kilahti sähköpostia: olet valittu kymmenen parhaimman joukkoon. Vau! Tämähän hienoa, ajattelin ja tuntui hassulta nähdä oma, yhdessä illassa syntynyt suunnitelma Deko-lehden sivuilla. Kun sitten selvisi, että yleisöäänestyksestä selvittiin kolmen parhaan joukkoon, oli fiilikset katossa. Toisaalta alkoi myös hieman pelottaa, että tässähän saattaa vaikka voittaa. "


Tulevilla Mikkelin Asuntomessuilla on siis nähtävillä suunnittelemani lukunurkkaus Deko-lehden pisteen vierellä. Ensi viikolla menen paikan päälle viimeistelemään stailauksen ja luvassa on varmasti suoraa tarinaa ja kuvia IG:ssä @emilia_karenina, tulkaahan seuraamaan! 


PS. Tässä iloisessa kuvassa on  EK for kids-mallistomme Piilopaikka-tiipii ja asiakastyönä valmistunut Päiväuni-sänky. Lisäksi tulevilta Mikkelin Asuntomessuilta voit bongata Uniaitta-talosänkymme kohteesta numero 9, Finnlamellin Villa Sukka. Tästä kirjoittelen lisää ensi viikolla.

Mahtavaa viikkoa! 


Emilia
Pin It!

8 kommenttia:

 1. Onnea kovasti! Mä muuten taisin äänestää sitä sun suunnitelmaa, joten ehdottomasti meni voitto oikeaan osoitteeseen :)

  VastaaPoista
 2. Onnea voitosta! Äänestin sinun suunnitelmaa:)

  VastaaPoista
 3. Onnea voitosta! Harmi, kun en paikan päälle pääse sitä katsomaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Laitan kattavaa kuvapakettia ensi viikolla :D

   Poista
 4. Ansaittu voitto, onnea! :) Minunkin piti alunperin osallistua, mutta en sitten kuitenkaan saanut aikaiseksi. Omassa suunnitelmassani oli hyvin samanlainen tunnelma, kun sinun suunnitelmassasi, joten oli helppo äänestää sinua ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...