21.5.2014

RAPPUSILLA


Haaveilen, että pääsisin upottamaan sormet multaan. Istuttamaan kukkia korkeisiin ruukkuihin tähän rapulle. Etuterassin viereen olisi kiva laittaa muitakin istutuksia, kuten tuijia ja koristekiviä tai katetta. Pitää tehdä reissu puutarhalle viikonloppuna, siis ihan on pakko. Pöydällä odottaa jo yksi marketta ja muratti, jotka ostin koululaisilta tällä viikolla. Olipas heillä nerokas idea kerätä luokkaretkirahastoa kukkien muodossa.

Etuterassin pilarien maalisävy täytyisi päättää. Olemme ostaneet terassiöljyjä, joita testasimme takaterassin pilariin ja terassilautaan. Pähkäilemme nyt, pitäisikö ottaa ihan joku peittävä maali, kun värisävy ei öljyissä ollut mieluinen. Haluaisin, että  pilarit olisivat kullanruskeat (tai kääk, sävyä on hankala selittää) ja rimoitukset tulisivat myös samalla värillä. En kyllä ole tehnyt mitään tämän sävyn löytämisen eteen. Pitää varmaan hakea testipurkkia  - jälleen.


Tervetuloa meille!

Kylläpä talon ulkonäkö muuttui, kun sokkelin maalasi.

Pitää vielä esitellä pojan luomus, eli merirosvolaiva. Vilautinkin tätä taannoin Instagramissa. Aika hieno, eikö! Kerronpas vielä, että pääsen huomenna lasten kevätjuhlaan. Yksi vuoden parhaimmista päivistä edessä ja mikäs sen mukavampaa, kuin päästä ihailemaan omien rakkaiden esityksiä. Tiedotettakoon myös, että esikoisemme on valittu esikouluun tähän lähimpään päiväkotiin, hip hurraa, ettei tarvitse kuljettaa  lasta useiden kilometrien päähän. Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Ja se arvontapalkinto on edelleen hakusessa. Toivon löytäväni inspiraation pian.Pin It!

11 kommenttia:

 1. Hei :). Itse maalasin terassin Tikkurilan Kelohonka puuöljyllä. Olisin toivonut enemmän peittävyyttä ja tummempaa sävyä, mutta katsotaan ensin kun öljy kuivuu yön yli ;) - kuvia myöhemmin :). Aurinkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitis vinkistä, tulen kuikkimaan kuvia :)

   Poista
 2. Hei! Millä maalasit sokkelin ja kauan meni aikaa? Meillä on sama homma edessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalattiin sokkeli Tikkurilan sokkelimaalilla. Vedetään tuohon päälle vielä musta Yki kivipinnoite, joten väri on siihen suositeltu sävy. Löytyy varmaan Tikkurilan sivuilta, kun purkki ei ole tallessa.

   Poista
  2. Niin ja aikaa pojilla meni semmonene puol päivää. Meillä on tosin paritalo, että neliöitä vähä enemmän.

   Poista
 3. Järkyttävää. Esikouluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika järkkyä! Mutta myös ihanaa, meidän pikku poju aloittaa koulutien ♡.

   Poista
 4. Menikö kauan aikaa sokkelin hiomiseen? Terassia ei suositella öljyttäväksi samana kesänä kun on tehty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla hiottu kyllä mitään... Nyt maalattiin ja pinnoitetaan vielä mustalla Yki kivipinnoitteella koko sokkeli.Terassi ollaan tehty viime syksynä :)

   Poista
 5. Tuleeko siihen vielä laasti tms. Vai miten kivirouhe pysyy pinnassa? :) Ihan sillä kyselen, kun meilläkin sokkelin pinnoitus edessä.

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää ja hieno merirosvolaiva :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...