1.5.2014

TILASIN TAULUN


Tein jotain ennenkuulumatonta. Tai siis itselleni ihan uutta ja ennenkuulumatonta, sillä tilasin kotiimme taulun. Enkä minkään pikkuisen, vaan ison abstraktin taideteoksen, jonka väritykseen ja kokoon sain vaikuttaa. Nainen tulevan taulun takaa on blogissa aiemminkin esiintynyt Noora Svärd. Naisen blogiin pääset tästä. Linkin takaa paljastuu upea öljyvärityö, jonka kaksoissisko on tulossa meidän kotiin. Hempeää vaaleanpunaista sekoitettuna mustan, harmaan ja valkoisen sävyihin, ihanaa! Taulu näyttää niin upealle! Mutta arvaattekos mihin huoneeseen taideteos on matkalla?

No tänne.Tarkemmin sanottuna tähän - ruokapöydän viereen:Taisin luvata pieniä arpajaisia kunhan satatuhatta sivunäyttöä on mennyt rikki. Miten minusta tuntuu, että kirjoitin sen ihan äsken...? No kuitenkin, kiitos kaikille teille kävijöille, minun täytyy aloittaa arpapalkinnon etsintä. (Hyviä vinkkejä ja yhteistyökumppaneita otetaan vastaan.) 

Tuntuu, että tänä keväänä on taas sata rautaa tulessa. Pihan suhteen ollaan vasta alkuvaiheessa ja tekemättömät työt odottavat aiheuttaen hikikarpaloita. Tilannetta ei  helpota se, että menin hakemaan erästä työpaikkaa, joka toisaalta myös stressaa alitajunnassa.  Eikä tilannetta helpota myöskään, että olen haalinut itselleni yhden ompeluprojektin. Vieläpä aika haastavan sellaisen, sillä esiintymisasua odottaa sirkusta ammatikseen tekevä burleskitaiteilija! Ilmassa on myös pitkän aikaa leijunut ajatus omasta yrityksestä tai toiminimestä. Koska suunnittelu on se mitä työkseni mieluiten teen, on vain ajan kysymys milloin rohkenen tarjota sisustussuunnitteluapua myös muille. Tämä kuitenkin tarkoittaisi aika monen asian muuttumista ja ilman asiakkaita ei ole yritystä. Toivon kuitenkin, että tämä idea, joka laatikossa edelleen lymyilee, tulisi  joku päivä valoon entistä kirkkaampana ja varmempana. Ei välttämättä tässä muodossa, mutta jossakin, jotenkin.


Rentoa viikonloppua kaikille. 
Lupaan olla stressaamatta ja nauttia keväästä. Lumisateesta huolimatta!

Pin It!

12 kommenttia:

 1. Upea teos! Herkkä ja silti hyvin graafinen. Sopii teille todella hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilja, odotan innolla näkeväni kuvia valmistuvasta taulusta!

   Poista
 2. Oi Emppu, mitä uusia tuulia..!
  Taulu.. näen jo sieluni silmin, että se on kuin teille tehty. Milloin tullaan saunomaan ;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih. Jee, taulu on varmasti ihana. Tulkaa saunomaan kesällä, naistenilta?

   Poista
 3. Vau, voin vain kuvitella kuinka hienosti sopii tuohon huoneeseen. Ja tsemppiä unelmien toteutumiseen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Johanna, toivottavasti teos kruunaa huoneen :)

   Poista
 4. Ooh, mikä taulu teille on tulossa, upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Viivi, lopputulos on varmasti mahtava.

   Poista
 5. Taulusuunnitelmat vaikuttavat kauniilta, en malta odottaa että esittelet tulokkaan omalla paikallaan! <3 Tsemppiä ja jaksua hurinoihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kristiina, hulinaa riittää ja maalausta odotellaan innokkaana!

   Poista
 6. Oih, taulu sopii varmasti tuohon kuin nenä päähän!! ♥ Lämmin tsemppaus kiireen keskelle (ja työpaikan puolesta tietty!!) - samanlaisesta suosta tässä yritetään selvitä hukkumatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tätä taulua odotan innolla! Yritetään selvitä kevään ja kesän kiireistä hukkumatta.

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...