13.5.2014

MIKÄ INSPIROI JUURI NYT


Törmäsin tänään siniseen trendivärilastuun tutkiessani Tikkurilan vuoden 2014 väriennusteita (klik). Satuin tänään lukemaan myös artikkelin H&M Magazinesta, miksi merensininen kiehtoo vaatesuunnittelijoita kesänä 2014 niin paljon.  En tiedä onko sattumaa, että valitsin makuuhuoneeseemme sinisiä tekstiilejä, mutta kaikki sinisen sävyt, indigosta turkoosiin kiehtoo juuri nyt. Liukuvärjätyt siniset verhot, solmuvärjätyt tyynyliinat, vesiväreillä sudittu maximekko, kaikki nuo voisin ottaa milloin vain.

Tässä juttuja, jotka saivat minut hyvälle mielelle tänään.


Liukuvärjätty sininen verho. Kuva täältä.
Normann Copenhagenin astiasto. Kuva täältä.

Siniset, maalaukselliset sisustustyynyt. Kuva www.esprit.fi/home.

Sininen seinä ja sininen Eamesin keinutuoli. Kuva Judith Dekker.

Sain hiljattain yhteydenottopyynnön Espritiltä, jossa toivottiin, että jakaisin kesän suosikkituotteeni verkkosivujen valikoimasta. Tein työtä käskettyä ja keräsin  kollaasiin sisustustuotteita, sekä yhden hellepäivän asukokonaisuuden, jossa mieluusti viihtyisin. Noita tyynyjä voisin helposti harkita kotiini - ihania. Huomasin myös, että Espritiltä voi tilata tapetteja! Kuvassa siis raidallinen kuitutapetti Palma de Mallorca Stripe. Kollaasin teemana on ah, niin sininen kesä.


Tuotteet Esprit.fi

Lopuksi kysymys: onko sininen in vai out?
Pin It!

4 kommenttia:

 1. Sininen tuntuu olevan in nyt, itselleni se ei juurikaan uppoa, mutta en sano ei koskaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on samat tuntemukset vihreää kohtaan, mutta pitää olla varovainen etten sano 'ei koskaan', sillä syksyllä vihreä taas kiehtoo, jos trendejä on uskominen. Nyt ajatuksin puistattaa :D

   Poista
 2. Nuo astiat on niin ihania! Vielä en ole raaskinut hankkia. Kivoja kuvapoimintoja muutenkin :) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Astioilla saisi tehtyä niin kivan kesäkattauksen. Ihania! Kiitos kommentistasi, tulen tutustumaan blogiisi, vilaukselta näytti ihanalta!

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...