4.5.2014

VIP-AAMU


Yksi asia mistä olen ollut suunnattoman onnellinen, on Kuopion Kodin 1 ja sen ihana Anno-mallisto. Nyt en kirjoita tätä missään markkinointimielessä, enkä yhteistyönä, vaan ihan omasta halustani. Kuopion Kolmisopen Kodin 1:sen sisäänkäynti on aina herkullisen houkutteleva, esillepanot mainiot ja tuotteiden hinta-laatusuhde oikein hyvä.  Näin visuaalisena markkinoijana tällaiset asiat ovat mieleeni ja saavat minut palaamaan liikkeeseen yhä uudelleen. Siksipä tulin järjettömän surulliseksi kuullessani tämän uutisen. Kuopion Kodin 1 on yksi suljettavien listalla. Eiiii, miksi?! 

Viime viikolla sain kutsun VIP-aamuun Kodin Ykköselle ja päätin vastata heti myöntävästi. Nyt oli nimittäin pakko äänestää jaloillaan. Toivottavasti keino saada myymälä pysymään pitäjässämme on viedä ne vähäisetkin roposet sinne. 

Paikalla oli minä ja mummot, sekä yksi tarjoushaukka, tai sitten se vain oli ilmaisen kahvin perässä tullut setämies. (Tässä vaiheessa minulle tuli ajatus, että jokin markkinoinnissa oli ehkä mennyt pieleen. Toivottavasti myynnit kuitenkin sanoivat toista.) Tapahtumassa olisin tehnyt kyllä monen asian toisin. Ensinnäkin olisin myymäläpäällikkönä tullut myymälään tulleita "VIP" asiakkaita vastaan henkilökohtaisesti, toivottanut heidät kasvotusten tervetulleiksi ja ohjannut asiakasvirtaa tarjoilujen luo. Nyt homma oli vähän hukassa ja tarjoiluna oli jäisiä munkkeja kaupan perimmäisessä nurkassa. Myös henkilökuntaa olisi saanut olla rutkasti enemmän. Kukaan ei esimerkiksi tullut kysymään tarvitsenko apua. Tällaisessa tilaisuudessa myyjällä on minusta iso rooli, kun palvellaan niin kutsuttuja kanta-asiakkaita.

Vaikka tunnelma oli yhtä vaisu kuin suomalaisessa marketissa konsanaan, oli vapauttavaa tehdä ostoksia ilman lapsia. Kukaan ei huutanut matto-osastolla karkkia tai vaatinut jotain dvd:tä, saatikka roikkunut puoliksi ulkona autokärrystä. Sain katsella rauhassa. Ja tuli ostoksia tehtyäkin.

Tässä ideoita ja inspiraatiota kotiin Kodin 1:ltä.Annon kesämallistoon 2014 kuuluu paljon valkoista ja harmaata.  Sudenkorento ja sulkaprintit koristavat tyynyjä ja keittiöpyyhkeitä. Malliston tehosteväreinä on vaaleansinistä ja korallia. Kuvia mallistosta voit kuikkia esim täältä Pinterestistä. Mukaan tarttui kesämalliston Särkkä-viltti ja eräs toinenkin sininen juttu. Ajattelin sisustaa makkarin raikkaan sinisellä, näin kesän kunniaksi. Mitä mieltä olet tästä batiikkivärjätystä huovasta? 
En malta odottaa, että pääsen esittelemään mitä muuta hommasin kotiin. Löysin myös ihania puun karahkoita metsäretkeltä tänään. Käy toki kurkkaamassa Instagramista mistä on kyse. 


Oikein hauskaa alkavaa viikkoa kaikille!Pin It!

5 kommenttia:

 1. Voi taivas mitä ihanuuksia sieltä löytyy, nuo kuparinväriset maljakot on aivan ihania. Meillä on täällä vain tavallinen anttila, toivottavasti se pysyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne maljakot oli ihan liikaa, jäivät kyllä hyllyyn, mutta katselin kieli lipoen ;)

   Poista
 2. Olipa kyllä, kaikkea ihanaa!!

  VastaaPoista
 3. Kodin1 on ihana kauppa ja Annon-tuotteet erityisesti!toivottavasti se ei täältä Oulusta lähde mihinkään:/ ihanan raikas tuo peitto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Ja kiitos, olen hullaantunut solmuvärjättyihin tekstiileihin.

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...