18.11.2013

HÄÄMÖTTÄÄ


Tapetit vas. Onzself OZ 3032, MissPrint Mountains Sunrise, Boråstapeter Scandinavian Designers 2759

Tänään viimeksi ihmettelin sitä, että me ollaan niin lähellä matkan päätä, valmista omaa kotia. Meidän rakennusprojektimme ei ole ollut se helpoin ja lyhin tie, vaan matkaa on tehty oikeasti monta vuotta. Aloitimme remontoimalla ensiasuntomme vuonna 2009. Sen jälkeen olemme asuneet neljässä eri osoitteessa, kylpyhuoneremontin keskellä, väliaikaisesti kolmen ihmisen tavaroiden kera yksiössä, välillä on eletty ilman keittiötä ja pesuhuonettakin. Olen muun muassa käyttänyt ainoana vessana kemiallista käymälää, sekä pessyt hiukset työmaalavuaarissa ennen töihin menoa. Nyt en siis voi uskoa miten voi olla mahdollista, että pääsemme lopultakin asumaan taloon, jossa kaikki on uutta. Varmaan vie myös hetken tottua ajatukseen, että koko perheellä on yhteistä vapaa-aikaa. Että miestäkin näkee hieman enemmän, kuin kymmenen minuuttia päivästä. Ja että joku muukin saattaa tehdä tiskit, ehkä. Olen niin helpottunut, kun sain kuulla tänään, että keittiömme on haettavissa perjantaina Kvikiltä. Siis keittiö! Voisin jatkaa päivittelyä pidempääkin, mutta tyydyn nyt kuitenkin tuohon yhteen huutomerkkiin (... mielessäni kerron sen sadalla). 

Minua on vaivannut pieni laiskuus, enkä ole jaksanut ottaa kuvan kuvaa tontilla. Siellä on niin paljon kaikkea ihanaa, kuten keittiön lattialaatta ja parkettiakin asennettu. Sorry, mutta pian näätte, lupaan sen. Teimme eilen myös kylppärin ja vessan kalustehankinnat. Löydettiin Ikean löytöpisteeltä sattumalta peilikaappi kylpyhuoneeseen 27:llä eurolla. Oli hyvä löytö! Ollaan myös ostettu kaikki hanat ja suihkut. Niistä sen verran, että kylppäriin tulee Cello Modern - kattosuihkut. Oli nimittäin ihan hyvä hinta-laatusuhde tuolla tuotteella K-raudassa. Noihinkin saisi palamaan ihan hirveät summat rahaa, siis hanoihin ja allaskalusteisiin. Suihkusettien hinnat kulkivat mielestäni ihan mielivaltaisesti sadoista euroista tuhansiin. Kuten myös hanojen, niin no kalusteista puhumattakaan. Jos aina ottaisi sen, minkä eniten haluaisi, huh huh. 

Kuvassa yllä ne ihanat tapetit, jotka pääsen tapetoimaan viikonloppuna. Sitä odotellessa ja  sitä keittiötä etenkin. Loppu häämöttää, sittenkin.Pin It!

2 kommenttia:

  1. No on kyllä todella edullinen pelikaappi! Me ostettiin kylppäriin ikean allaskaappi ja on ollut todella hyvä. Ihanat tapetit olette valinneet. Ei mitään peruskauraa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillekin napsahti mukaan Godmorgon-allaskaappi Ikealta, toivottavasti toimii. Yritin etsiä sellaisia tapetteja, jotka on lasten omaan makuun ja vähän erilaiset, ettei heti tuu vastaan :) Tilasin noi kaks lasten tapettia vielä netistä, tulivat perille Englannista ja Hollannista asti, voi tätä nykyajan helppoutta.

      Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...