9.11.2013

HOLA HOLA!


Hei, me emme ole karanneet Espanjaan, vaikka sellaiseen tuo mistermallorcamainen alkutervehdys viittaakin. Syynä tähän eteläeurooppalaiseen eleeseen ovat luultavasti biorytmit, jotka ovat nousussuhdanteessa (sikäli mikäli astrologiaan on uskominen). Kai tähän innostuneeseen oloon on syynä myös Virosta saapunut liesituulettimemme, jonka tilaus tehtiin hieman epämääräisissä olosuhteissa. Rahaa säästyi, mutta paluuviesti sikäläisestä firmasta meni sanasta sanaan näin: "Saatte sähköviestiä, kun jääkaappinne saapuu." Onneksi emme saaneet paluupostissa jääkaappia, emmekä sähköviestiä, vaan ihan suomalaisen puhelun ja nyt eteisen lattialla nököttää valkoinen, pyöreä liesituuletin: Falmec Polar White. 

Luulen, että osasyy tähän hyvään oloon ja tarmokkuuteen on myös editys, mikä on käsinkosketeltavissa. Kaikkea näkyvää tapahtuu ja minulla alkaa olla suunnaton palo päästä asumaan tontille, taloon, kotiin, himaan tai mikä sana vain tähän parhaiten sopii. Muutetaanko tässä sittenkin jouluksi? 


Katon panelointi valmistuu. 

Sisäseinät on maalattu. Keittiössä Tikkurilan sävy X486.
Takan takana Tunto Kivi -pinnoite, sävynä Meteoriitti. 


Vessan seinät on kaakeloitu. Takaseinässä Kaakelikeskuksen Apr Acoustic Blanco.
Tämä kivi menee kiukaan taakse. Kyseessä White Quartzite Stripes ja se on Kodin Terrasta.
Cellon valmiiksi käsitellyt  harmaat saunapaneelit odottavat asennusta. 
Siparilan strukuuripaneeli on myös hommattu,
Kun vain  ehtisi nakuttelemaan paikoilleen.

Samoin tämä Parlan parketti odottaa asennusta.

Hännän huippuna: Tuolla makkarissa on menossa pikku projektini Kalklitir.
Lisää kuvia tulossa pian!


Suurin kiitos lähtee kuitenkin talkoo-avuille, joiden ansioista saatiin viime viikonloppuna tehtyä iso satsi takkapuita ja kaksi peräkärryllistä kaatopaikkaroskia, sekä siivottua koko piha talvea varten. Ilman teitä emme olisi tässä. Nöyrin kiitos ja lupaus Tapaninpäivän saunaillasta on edelleen voimassa. (Vaikka saunassa ei olisi kiuasta tai talossa vessaa.) Niin huonosti tuskin menee. Hope not!


Pin It!

4 kommenttia:

 1. Vau! Vaikuttaa siltä, että ilman muuta muutatte jouluksi, talohan on viittä vaille valmis. Onnea ja tsemppiä loppurutistukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tsemppiä tässä tarvii jo. Taas meni ilta rautakauppareissulla lasten kanssa. Ei enää kauaa, kohta, kohta muutetaan, täytyy itselleenkin uskotella.

   Poista
 2. Kerrotko, mistä liikkeestä Virosta tuo liesituuletin löytyi ja mitkä olivat kokonaiskustannukset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilattiin E-kodinkoneelta ja maksoi sen verran mihin hintaan tuote on firmalla edelleen netissä myynnissä. Ja liesituuletin tuotiin kotiovelle saakka. Uskallan suositella, säästettiin oiva summa, kun rohkeasti tilattiin.

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...