5.6.2013

T*I*L*A*U*S


saarekekeittiö
Kävimme vihdoin tekemässä kaupat meidän keittiöstä ja kodinhoitohuoneen kaapistoista. Hinnassa jäätiin reippaasti alle kymppitonnin, jos Teitä lukijoita kiinnostaa. Kalusteet tilasimme Kuopion Kvikistä. Keittiön ovimalli on korkeakiiltoinen Mano ja kodinhoitohuoneessa korkeakiiltoinen Bianco. Kodinhoitohuoneeseen valitsimme valkoiset 40mm pitkät vetimet.

Keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen meille tulee laminaattitasot. Saarekkeseen valitsimme vaalean puun sävyisen Light Oak -tason 40mm paksuisena. Saareke on syvyydeltään 90cm, kun kaapisto on normaali syvä 60cm ja istumatilaa jää 30cm verran. Seinän viertä kiertävät tasot ovat väriltään betoninharmaata Riverwash Light Grey -tasoa ja ne tilasimme 20 mm paksuisina. Kodinhoitohuoneen tasot ovat mustat ja malli on Black Structure 30mm. Tästä linkistä pääset Kvikin kuvastoon 2013, josta voit löytää tasomateriaaleja sivulta 98-99. Aiempia pohdintoja kodinhoitohuoneesta löydät täältä.kodinhoitohuone


Whirlpoolin kodinkonepaketin tilasimme rosterisena Rakentajan jäsentukusta. Liesituulettimesta emme ole vielä pääseet yksimielisyyteen. Tässä kodinkoneet, jotka valitsimme:

-side-by-side,  jääpala ja vesiautomaatilla
-induktiotaso, fasettihiotulla reunuksella
-monitoimiuuni, sisäänpainettavilla säätimillä
-integroitava astianpesukone, 6th Sense sensoriohjelmalla
-integroitava mikroaaltouuni


Whirlpoolin kodinkonepakettiPin It!

1 kommentti:

  1. Mekin tilattiin Jäsentukusta koneet, otettiin musta paketti :) Toimituksen pitäisi olla ihan vuoden lopussa... saa nähdä koska tulee!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...