28.6.2013

E*d*i*s*t*y*Y

Pieniä edistysaskelia on tapahtunut rakennuksella ennen viikonloppua. Olemme saaneet teknisen tilan rungon, sekä katon ruoteita paikoilleen. Kävimme eilen myös hakemassa maalikarttoja ihmeteltäviksi. Lähinnä heräsi kysymys, että kuka niitä ulkomaalikarttoja oikein suunnittelee? Siis, että hei, me maalataan nyt tämä talo  mintunvihreäksi, eikun sittenkin sinapinkeltaiseksi. Suunnittelijat pliis, ajakaa kierros tuolla Saaristokaupungissa ja sanokaa minkä värisiä suurin osa taloista on. No valkoisia, tai harmaita, sen voin teille sanoa ihan näin tässä kättelyssä. Jos väliin on jäänyt joku 80-luvulla rakennettu jukkatalon-kökkyrä, niin se on punainen, tai toisessa tapauksessa se on ruskea.

No, vähän sitten myyjää taivuteltuani sain hyppysiini Tikkurilan Pro Grey-värikartan. Netin mukaan värikartta on ammattilaisille, bullshit sanon minä. Viuhka, jossa on yli sata harmaan sävyä, eikä värikarttaa voi ottaa  lainaan! Tai no, ehkä hetkeksi voit sen viedä. Miksi tällaisia ihanuuksia on ylipäätään tehty, jos niitä ei voi käyttää? Miten minä noiden sentinkokoisten neliöiden tai ihan hirveiden kauniskoti-lastujen avulla voin oikein verrata harmaansävyjä ikkunanpieliin ja kattopeltiin? Huomenna yritän kuitenkin fiilistellä jotain Teknoksen lipukoiden kanssa... Kaiken lisäksi, kuka sanoi, että valkoisen sävyn valinta on helppoa? Iskä, sinäkö se olit? Nyt tänne niitä koodeja!

Torstaina näytti tältä.

Pilarit ja tekninen tila.

Katon ruoteet ja hei, eikö tuo meidän talo näytä aika ihanalta. On se vaan niin !!!


Hikikarpaloita aiheuttavat värikartat.

Nyt kuitenkin viikonlopun viettoon. Rentoutumistakin tiedossa, sillä huomenna kutsuu Viinijuhlat. Kivaa!Pin It!

2 kommenttia:

 1. Vau, näyttääpä jo valmiilta!

  Mäkään en ymmärrä niitä kaunis koti-lastuja. Eivät ole sävyjä mun makuuni.

  Itse tykkään valkoisen sävystä Paperi. Sitä mietin meille sisäseiniin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paperissa on kaunis valkoisen sävy, hieman kirkkaampi kuin se maalarinvalkoinen. Se sopisi kivasti kyllä myös sisäseiniin. Sisäseiniin onkin tuhat ja sata vaihtoehtoa kans, ehkä kuitenkin kallistun johonkin greigen sävyyn, mene ja tiedä.

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...