7.5.2013

O*L*O*H*U*O*N*E

Olohuoneen sisustussuunnitelma Polyvore-ohjelmalla

Maalit: Tikkurilan Y498 Keskiyö, K487 Kalsiitti, X459 Uni, V503 Talvi. Tapetit: Ferm Living Harlequin Grey ja Spear Grey. Kalusteet: RAR-keinutuoli, Nuevo Living Raku-jalkalamppu, Muuto Crushed-kulho, Normann Copehagen Tablo-sohvapöytä, Ikea Ludde-lampaantalja.

Tänään on ollut ensimmäinen lämmin päivä. Innostuin haravoimaan takapihalta lehdet ja palaneet heinätupot, pesemään grillin ja istuttamaan neljä punaista pelargoniaa vanhoihin sinkkiämpäreihin. Haravana käytin metrinmittaista lastenharavaa, mutta se ei tahtia haitannut. Taisi auringonpaisteella olla osaa tähän energianpurkaukseen. Iltapäivällä pihalle eksyikin naapuritalon lapsia yhteensä neljä plus omat muksut. Juotiin siinä sitten mehua paperimukeista ja riisuttiin ylimääräisiä vaatekerroksia pois. Olipahan lämmintä!

Tutustuin myös vastikään sisustussuunnittelija Sirun blogin (bohemeinterior.wordpress.com) kautta ilmaiseen suunnitteluohjelmaan nimeltä Polyvore. Sen innoittamana piirtelin olohuoneen sisustuskollaasin. Tuotteita, jotka viehättävät minua eniten tällä hetkellä ovat Ferm Livingin ihanan graafiset tapetit, valkoinen Tablo-sohvapöytä ja  tuo 'niin nähty' jalkalamppu, jossa vavan päässä heiluu lamppu ja varjostin, kuvassa malli Raku. Haaveissa olisi vielä harmaaksi verhoiltu vintage-nojatuoli puisilla käsinojilla. Jos joku omistaa 50-lukuisen nojatuolin nurkissaan, voi vinkata. Ehkä kuitenkin ensimmäisenä ostoslistalla on kuitenkin se harava.


Aurinkoisia raksapäiviä toivoen.
Emilia

Pin It!

2 kommenttia:

  1. Anonyymi7/5/13 22:28

    Onpa kiva kollaasi ja suunnitelma. Mukavaa alkukesää sinnepäin :)
    /Siru

    VastaaPoista
  2. :) Kiitos ja sinne myös!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...