14.5.2013

K*E*S*Ä

TOUKOKUUN TOP 5 TUOKSUT:
1. puu - tiedättekö sen tuoreen  höylätyn puun tuoksun, joka lehahtaa naamalle keskellä rakennustyömaata?aijai, kun se on hyvä.
2. hiekka - pyöräillessäsi pitkin hiekkatietä haistat sen (sekä maistat), nimittäin pöllyävän hiekan, kylläpä sitä on talven jälkeen kaivannut. ätshiu.
3. koivunlehdet -  kesäiltaisin roskien vieminenkin on luksusta, kun on niin valoisaa. Hiirenkorvalla olevien puiden tuoksu hulmahtaa nenään, kuin juhannuksena koivunoksavihdalla saunoessa.
4. wunderbaum - kun aukaiset auton takakontin vauva sylissä, hirveässä stressissä ja alat yhdellä kädellä säätämään vaunuja ulos takakontista. siellä se on, ystäväni wunderbaum ja uuden auton tuoksu. me like!
5. escadan kesätuoksu - joka kevät se tulee, nimittäin escadan uusi hajuvesi. tuoksu on imelä kuin karkki, mutta muistuttaa ihanista kesistä, kun olin vielä ei-äiti-ihminen. heti tekee mieli laittaa korkkarit jalkaan ja lähteä mekko päällä sokoksen hajuvesiosaston kautta hippaloimaan. eikö kukaan valmistu tänä vuonna, oisko ees jonkun kissan ristiäiset ;)?Mikä tuoksu saa sinut hyvälle mielelle?
Pin It!

2 kommenttia:

  1. Oi, mun suosikki on semmonen kesäihon tuoksu, se tuoksuu auringolle ja hiekalle. Nuuh nuuh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oijoi, kyllä! tai kesämiehen t-paidan tuoksu. nam.

      Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...