26.5.2013

*ARVONNAN VOITTAJA*

Saunatekstiilit on nyt arvottu. Koriin kertyi arpoja miltei 50 kappaletta. Onnettarena toimi 5-vuotias poikani. Onni suosi nimimerkkiä paula.jakobsson kommentilla: "Heippa! Musta sauna näyttää kivalta, siinä täytyy kyllä olla ikkuna. En kyllä tiedä miltä se tuntuis talvella, olisko se sitten liian kolkko." 

Onnea voittajalle. Laitan sinulle sähköpostia piakkoin!
Onnea voittajalle toivottavat:
Valontalon Emilia ja  pisadesign.fi

Kyselyyn tipahti hyväksyttyjä vastauksia 27 kipaletta. Kolmen kärki oli ihan tasainen vaalean, lämpökäsitellyn ja mustan välillä. Kilpailijansa kuitenkin yhdellä äänellä voitti musta sauna. Vaikka mustat saunat löivät trendinä läpi lähes viitisen vuotta sitten, niin ilmeisesti ne ovat edelleen mieluinen vaihtoehto saunan  verhoiluun.  Tunnelmaa ja savusaunamaisuutta saa nykyään valmiiksi käsitellyillä mustilla paneeleilla ja lauteilla. Muistan, että aluksi oli tarjolla vain maaleja, joilla paneelit pystyttiin käsittelemään tummaksi. Jään mielenkiinnolla odottamaan mitä tulevilla kesän asuntomessuilla on meille saunojen osalta tarjottavaa. Jotain uutta, toivottavasti!


Mutta kuten Laura kommentissaan muistutti, että se perinteinen mökkisauna järven rannalla on kuitenkin kaikkein parhain, niin tähän yhtyy varmasti moni muukin - minä mukaan lukien. Näin kesän korvalla alkaa sisälläolo riittää ja mieli kaipaa luontoon itikoiden syötäväksi! Sitä ihanaa ininää odotellessa, kiitos kaikille osallistujille! Nautitaan kesästä ja hei, juhannus on vielä edessä päin!Pin It!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...