16.5.2013

K*U*L*M*A*K*Y*S*Y*M*Y*S

Illat ovat hujahtaneet tällä viikolla maksaessa isoja(!) laskuja. Eilen illalla meitä askarrutti takaterassin katon profiili ja syöksytorvien paikat. Miten emme ole huomanneet, että piirustuksissa katossa on tuommoinen tyhmä kulma, jonka takia meille on piiretty kaksi syöksytorvea. Miksi emme muutenkaan ole halunneet terassia sivuseinään asti? Tällaisia asioita, kun on noviiseilta mennyt ihan ohi, niin montakohan juttua vielä lisää. Myös etupuolen syöksytorvi oli piirretty keskelle teknistä tilaa. Talo on siitä kohtaa vaalea ja syöksytorvet ja rännit meille on ajateltu mustina. Siis musta torvi keskellä seinää, tyhmä vai ei? No, työmiehet ovat saaneet asetella kaivoja ja putkia talon ympärille pariin kertaan uusiksi, kun päätimme siirtää ainakin sen etupuolen syöksytorven teknisen tilan kulmalle. (Julkisivun kuviin pääset tästä). Mennään maanataina talomyyjän puheille kysymään paria asiaa, tätä mukaan lukien.

what about the kulma ?


Maanataina mennään tilaamaan myös keittiö ja kodinhoitohuoneen kalusteet. (ainakin hartaasti toivon niin). Olen vihdoin päättänyt millainen keittiöstä tulee. Kvikin tarjoukseen muuten kuuluu laminaattitasot eurolla. Eurolla. Saadaan siis kalusteet ja tasot hyvään hintaan ja saan vihdoin sellaisen keittiön, josta olen jo pitkään haaveillut. Olemme jo tilanneet keittiön kodinkoneet. Ne tulevat Rakentajan jäsentukusta. Näistä lisää myöhemmin.


Saunakyselyyn ja arvontaan on tipahdellut kiitettävästi vastauksia. Nyt vaan kaikki vastaamaan, niin päästään tutkimaan tuloksia ja arpomaan ihana palkinto! 
Pin It!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...