8.11.2012

S*E*L*K*O*A

Paritalopohja: vasen puoli 111 m2
Piirtelin pohjan suherruksen selkeämmäksi ja sommittelin hieman erilaista keittiötä. Tuli vähän kaponen tuosta U-mallisen keittiön käytävästä, ettei ihan voi olla tuollainen... Sitten siirsin olohuoneen vieressä olevan pikkumakkarin sisäänkäynnin ikkunaseinälle, että TV vois olla tulisijan vieressä, vastapäätä sohvaryhmää.

Tässä pohjassa on jo aika paljon hyvää, en oikein keksi hirveesti mitään negatiivista, keksitkö sinä? Ehkä tuo eteisen kaappi, joka on upotettu tuonne makuuhuoneen sisään mietityttää...Mut kait se toimii, vaikka viekin makuuhuoneen tilaa. Samoin tuo pieni vaatehuone  wc:n takana, onkohan se kuinka turha? Löytyisikö siihen jotain muuta ratkaisua kuin 3 metriä pitkä vessa?Sinne vois tosin laittaa suihkutilan, mut ei sille taida olla tarvetta. Pikkunen ammekin mahtus... Tämmösiä pohdintoja tänään.
Terveisin Emilia.

Pin It!

2 kommenttia:

  1. Minäpä sanon että minun mielestäni vaatehuone ei ole lainkaan turhake. Meiltä sellainen huone puuttuu ja monta kertaa olen kaivannut sitä varasto/vaatehuonetta jonne saisi katseilta piiloon kaikki vähän isommat laatikot, vieraspatjat ja -peitot, lastenvaatekassit, talvivaatteet kesällä, rinkat makuupussit ja retkeilytavarat... Huoh, ei sellaista ihmehuonetta taida ollakaan mihin kaiken sais, mutta ehdottomasti kannattaa vaatehuone pitää, oli sen käyttötarkoitus sitten mikä hyvänsä.

    VastaaPoista
  2. Ihan totta! Meillä vaatehuone on tälläkin hetkellä tupaten täynnä, lähinnä mietin että vetääkö vaatekaappi enemmän tavaraa, mutta kyl se huone on ihan hyvä juurikin noille mainitsemillesi asioille! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...