6.11.2012

T*A*L*O

Käytiin sitten tänään Omataloilla luonnostelemassa. Kommunikointi sujui mainiosti myyjän kanssa. Se on hyvä se. Mutta erityisen ylpeä olen pojastani, joka jaksoi kaksi tuntia istua toimistossa mukisematta! Miten tämä ihme tapahtui, kiitos kuuluu kummisedän iPhonen ja Amazing Alex pelin. Oli vauvakin kiltisti, kiitos siitä pikkuiselle! Saatiin luonnosteltua aikas mukava pohja, jossa kaikki toiveet toteutuvat. Saadaan siitä jopa tarjous, mikä on tärkeää, sillä vielä ei ole hajuakaan paljon tämä lysti tulee maksamaan!

Eilen meillä vieraili Osuuspankin välittäjä. En tiedä mikä oli, mutta ei oikein kemiat kohdanneet. Karvat nousi pystyyn, vaikka oikein mukava rouva olikin. Arvioi neliöhinnan hieman meidän toivetta alemmaksi. No, kuitenkin aika lähelle sitä hintaa mitä toivomme asunnosta saatavan. Aiotaan käyttää joulun jälkeen uutta välittäjää, sitten kunhan myyminen on ajankohtaisempaa.Hieman sekavalta saattaa vaikuttaa, mutta siitä se lähtee:) Pohjassa on pesuosasto ulokkeena tuolla takapihalla, keittiö edessä, olohuone takana, kolme makkaria ja kaksi vessaa!


Pin It!

3 kommenttia:

 1. Nopea vaikutelma: vaikuttaa hyvältä! Keittiö/olohuone ratkaisu erittäin kiva. (Keittiö vähän erillisenä muttei kuitenkaan.) Yks juttu mitä omassa kodissa parasta aikaa mietin on se, ettei eteistilaa/kurapesutilaa/päällisvaatteiden kuivaustilaa voi lapsiperheessä koskaan olla liikaa... :)

  VastaaPoista
 2. Minä haluisin nyt rakentaa uuden talon niin osais monta juttua tehdä toisin. Arkieteinen olisi niin ihana saada yms.

  Hienolta näyttää tein suunnitelmat!

  VastaaPoista
 3. Kyllä! Näillä rapakeleillä ois mahtava, jos eteinen olisi iso -sinne mahtuisi rattaat, kuravaatteet ja kumpparit kuivumaan jne. Mietin tätä meidän eteistä, mikä nyt ei järin suureksi ole pohjakuvassa suunniteltu, mutta hei, me saadaan kodinhoitohuone uloskäynnillä. Homma ratkaistu;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...