18.6.2015

RUOKAPÖYDÄN TUOLIT
Kaksi ihanaa asiaa täytyy kertoa ennen, kuin ryntäämme juhannuksen viettoon. Olohuoneessamme on vihdoin verhot. Ikean AINA-verhot ovat puhdasta pellavaa ja ne laskeutuvat kauniisti ja suodattavat sopivasti valoa. Ne ovat juuri oikeanväriset ja löytyivät ihan sattumalta. Puolitoista vuottahan tässä on jahkailtu verhojen kanssa, joten voitte kuvitella fiilikseni, kun vihdoin ripustin verhoja ikkunaan. Verhoissa on myös se hyvä puoli, että ne tuovat tilaan kodikkuutta, sekä vähentävät kaikumista.

Ruokapöydän ympärillä komeilevat neljä kunnostettua Thonet-tuolia. Tuolit hiottiin ensin kauttaaltaan ja maalattiin kalustespraylla. Taitava mieheni maalasi ne niin tasaisesti, että olin ällikällä lyöty. Wieniläistuolien tarinasta voit lukea lisää täältä. Me suuntaamme juhannukseksi maaseudulle. Kuvia sukujuhannuksestamme voit kurkkia Instagramista. Toivotaan siis paljon auringonpaistetta ja itikkavapaata vyöhykettä.


Oikein rauhallista juhannusta kaikille!
Pin It!

4 kommenttia:

 1. Ihanat tuolit ja verhot! Minulla on ollut olohuone ilman verhoja jo monta vuotta. Maru juuri ehdotteli yhtä Kaunisteen kangasta ja voisihan sitä kokeilla!! Mukavaa jussia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Verhottomuuteenkin tottuu, mutta kyllä täytyy myöntää että nyt on parempi. Eikun vaan kokeilemaan ja Kaunisteen kankaat ovat ihania!

   Poista
 2. Ihanat! Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...