17.1.2015

SISUSTUSTRENDIT 2015 │ MARBLE


"Metallic Marble"

VANERI
MESSINKI
MARMORI
MINERAALIT
MARMOROINTI
KERROKSET
GRAFIIKKA
MOSAIIKKI
MUSTA
KULTA


Jos muistelen viime vuotta, oli sisustusblogien kuvatuin kohde ehdottomasti marmoritarjotin. Marmorilaatan päälle aseteltiin niin tuikut, kuin maustemyllyt. Marmori näkyy edelleen voimakkaasti kodin pienesineiden materiaalina, sekä pintamateriaalivalinnoissa. Keittiön välitilaan voisin mielelläni valita marmorilaatan kalanruotoladonnalla. Myös marmoriset pikkupöydät metallijaloilla ihastuttavat. Kollaasiin valitsin kuvan keittiöstä, jossa puunvärinen saareke, mattamustat korkeakaapit, kultaiset yläkaapit ja marmorinen välitila muodostavat upean kokonaisuuden. Hipoo ehkä tämänhetkistä unelmieni keittiötä, tosin rohkeat yläkaapit voisin vaihtaa messinkisiin valaisimiin saarekkeen päälle. Marmorin vastapariksi sopii mainiosti maalattu puu ja raaka vaneri. Lämpimät metallit, kuten messinki ja kulta lisäävät marmorin arvokkuutta ja istuvat skandinaaviseen sisustukseen hyvin. 

Tom Dixonin messinkiset valaisimet on stailattu kollaasissa Calicon marmoroidun tapetin kera. Mainio yhdistelmä, sillä samanlaista metallinhohtoa vilahteli kevään muotinäytöksissä - esimerkkiä näyttää Clover Canyon, jonka SS2015 mallistosta löytyi jopa marmoroidut tennarit. Marmori on tehnyt tiensä sisustuksesta muodin puolelle. Marmorikuosisia vaatteita voi löytää pian myös halpavaateketjujen rekeiltä, sillä Gina Tricotin kevätmallistosta löytyy marmorisia bleisereitä ja hameita.

Ennustan marmorille edelleen nousujohteista vuotta. Vain marmoriset petivaatteet taitavat jäädä vuoteen 2014. Tänä vuonna marmori ihastuttaa kynttilänjaloissa, seinäkelloissa, sekä lattia- ja seinälaattoina. Marmoria on saatavilla myös mustana ja vihreänä. Vihreästä marmorista olen kirjoittanut aiemmin. Sen voit lukea täältä. 

Lisää inspiraatiota │

Keittiö - Fiona Lynch, Park Street Project
Marmorivalaisin - Davide G Aquini 
Marmorilaatta - AKDO
Marmorinen asu - Clover Canyon SS2015
Pöytä - Hübsch 
Posteri - Kristina Krogh
Valaisimet  - Tom Dixon (tapetti Calico)
Marmorinen välitila - via April and May Studio 


Tähänpä päättyy tulkintani vuoden 2015 trendeistä. Toivottavasti teillä on ollut  yhtä hauskaa kuin minulla. Seuraavaksi kirjoittelenkin olkkarin uudesta matosta, joka taitaa olla sooooo-last-season ;).

Pin It!

2 kommenttia:

  1. Nämä trendikoonnit ovat huippuja! Kiitos inspiraatiosta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina :) On ihan huippukivaa jakaa inspiraatiot teidän kanssa!

      Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...