30.1.2015

HURMAAVIA KODINTEKSTIILEJÄ│AURA HOMEIhana huomata, että on vielä valoisaa, kun pääsee hakemaan lapsia eskasta ja hoidosta. Meinaa nimittäin olla heti kevättä rinnassa ja pieni (aika iso oikeesti) sisustuskuume nousta. Tekisi mieli laittaa isot rullat pyörimään ja saattaa hommat loppuun täällä sisällä. Meillä on aikomuksena vääntää pojan huoneen liukuovi ennen lumien sulamista. Liukuovi on viimeinen homma mitä raksahommista on enää tekemättä, joten pienestä kiinni. Myös verho-ongelmat on ratkaistu, kun olen vihdoin päättänyt millaiset verhot keittiöön ja olkkariin laitetaan. Kaikenlaisia muitakin projekteja on haavetasolla, kuten sängynpääty, sekä tytön huoneen seinän maalaus. En kuitenkaan paljasta niitä sen enempää, jos haaveet jääkin taas ajatustasolle. 

Kuvat ovat australialaisen Aura by Tracie Ellis -mallistosta. Yritys on perustettu 2000 ja se toimii Melbournessa. Mallisto sisältää kodintekstiilejä kuten petivaatteita, sisustustyynyjä, pyyhkeitä ja mattoja. Kuviot ovat näyttäviä, raitoja, siksakkia, plussia ja värit kirkkaita neonvärejä yhdistettynä mustaan, valkoiseen ja harmaaseen. Ihanan raikkaita ja keväisiä, tykkään!


Joko siellä on puraissut sisustuskärpänen?


Pictures │
*http://www.aurahome.com.au/Pin It!

8 kommenttia:

 1. Todella kauniita! Kolahti muhun ihan täysillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin.Ihanaa väri-iloittelua noissa kuoseissa ja tosi inspiroivasti stailatut kuvat!

   Poista
 2. Mieletömän makeita! Tykkään neonväreistä (mitä minulle on tapahtumassa) ja kuvioista. Sormet syyhyävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Neonvärit sopis kivasti myös meidän makkarin harmaata seinää vasten. Vaneripaloista koottu sängynpääty innostaa myös. Siis syyhyttää kyllä ja pahasti.

   Poista
 3. Ihania tekstiilejä olet tänne kerännyt! Meiltäkin puuttuu vielä verhoja useasta huoneesta, mutta kun en tiedä millaiset haluaisin, niin saa olla ilman. Joten teidän verhot kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans tosi paljon! Vähän tyyristä ehkä Australiasta asti tilata, mutta ihanan inspiroivia. Nyt alkoi jännittämään. En kovin kummoisia verhoviritelmiä ole keksinyt, mutta ainakin minkä mallin ja värin olen olkkariin ja keittiöön päättänyt :).

   Poista
 4. Oi mitä kuoseja! Toimittavatkohan Suomeen? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että toimittaa, tai jospa joku jällenmyyjä innostuisi vähän lähempää :)

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...