12.12.2013

SENSUROIMATON VALONTALO


Kiitos jo etukäteen kaikille ihanista joulukorteista, joita olette jaksaneet väsätä. Joudun kyllä nyt pahoitellen kertomaan, etten tänä vuonna ehdi laittamaan joulua, saati kirjoittamaan yhen yhtä korttia. Huono kummi ostaa lahjatkin viime tipassa. Ensi vuonna sitten paremmalla onnella.

Meidän suunnitelma on muuttaa aatonaattona, eli kaikki vapaa-aika menee viimeistelyhommiin ja kotona pakkailuun. Tässä kuitenkin todella sensuroimatonta kuvamateriaalia Valontalosta. Kuvat napsin tänään hätäseen, mutta juhlan aihetta oli, kun saatiin vihdoin sähköt. Valoa kansalle! 


ulkovalot
takaterassin valaistusta
valaisimme pilarit spoteilla
konstsmide modena ylös/alasvalot

vessan takaseinän laatta sai arvoisensa led-valaistuksen

keittiön laatta odottaa vielä led-valoaan

kattolamputkin toimii

tässä valmistuvaa kodinhoitohuonetta

saunan lauteet vielä vaiheessa

keittiö <3


PS.
Meidän pojalta irtos alkuviikosta ensimmäinen hammas. Äidin sydäntä riipaisi. Siinä se nökötti kämmenellä niin pieni, ensimmäinen hammas, jota kovasti odotettiin puhkeavaksi viisi ja puoli vuotta sitten.

Lämmintä joulun odotusta, toivottelee
tulevan Valontalon väki.Pin It!

10 kommenttia:

 1. Ihanaa ihanaa! Ja onnea isolle pojalle hampaan lähdöstä! :-)

  VastaaPoista
 2. Ûberubeeta!!!!!! Sensuroimattomat kuvat ovat parhaita, ne on niin todellisia. :) Keittiö on kaunis <3 Tässä joulussa saattaa olla jotain ihan omaa tunnelmaansa! Voih, meillä 4-vuotias niin odottaa, että hammas jo irtoiaisi ja hammaskeiju tulisi. Onnea siis pojalle tästä merkittävästä tapahtumasta! :) Äidille lämpöiset ajatukset, taitaa olla yksi vanhemmuuden kasvukivuista huomata ettei ole vauvaa enää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tuntuu vähän karvaalle kun esikoinen kasvaa isoksi pojanaluksi. Onneksi on vielä tuo tytön tylleröinen, meidän vauva. Keittiö on kodin sydän, samoin olen ihan haltioissaan tuosta kodarista. Kodinhoitohuone - ihanaa!

   Poista
 3. Tosi tyylikästä! Te saatte upean kodin. Etenkin tykkään teidän laattavalinnoista ja noh, tietty keittiöstä kokonaisuudessaan. :)

  Täällä vasta odotellaan niitä hampaita. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Kyllä tuo tämän vuokrakodin voittaa, oh hoh. Mutta mistä saisi voimia jaksaa vielä pakata ja siivota. Aaargh.

   Poista
 4. Kyllä valo on ihanaa!!! Melko samaan aikaan saatiin mekin ihananihanat kattovalot ja olin niin tyytyväinen. Kaunista on teillä. Vessalaatat on upeat ja valo onnistunut!. Ja ne tapetit, mitkä oli aiemmassa blogissa - aivan mahtavat. Kyllä nämä raksaprojektit ottaa aikaa, jouluvalmisteluista se on sitten pois, mutta pääasia, että talo valmistuu. Paitsi meillä lähinnä vain etenee kohti valmistumista. Ihana toi eka hampaan irtoaminen - sitä muistelet vielä vanhana mummonakin,,,

  VastaaPoista
 5. Voi tätä sorminäppäryyttä, liian nopee... Ei pitänyt anonyyminä lähetellä tuota viestiä, kun ihan tällä oikeella nimellä. Ja piti vielä hauskaa joulunodotusta toivottaa koko poppoolle!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee se joulu ensi vuonnakin. Pitää olla onnellinen, että päästään noinkin valmiiseen kotiin muuttamaan. Kunhan vaan jaksaisi pakata. Menee kyllä joulu varmaan ihan ohi, juhlitaan sitten vaikka loppiaista :D Ja se hammas. Minun pikku pojasta vaan kuoriutuu ensi vuonna esikoululainen. Kylläpä vuodet vierii liian nopeaa.

   Poista

Kiitos kommentista <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...